Catalonia Ramblas

Barcelona, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 2 km
  • Afstands center: 5 m
  • Lufthavn Barcelona (BCN): 13.4 km (23 mins)
  • distance_centre: 5

Hotelinformation

Hotellet ligger i det historiske centrum af Barcelona i nærheden af Plaza Catalunya og Ramblaen. Den enestående beliggenhed muliggør spontane oplevelser af de righoldige kultur- og forretningstilbud samt hurtig og nem adgang til offentlige transportmidler. Det kan således anbefales at besøge Det Gotiske Kvarter, Gaudís Ruta Modernista og den berømte Sagrada Familia eller tage på indkøbstur på Paseo de Gracia. Den nærmeste metrostation (Universidad) ligger ca. 300 m væk, Casa Batllo, stranden og havet ca. 1 km væk, La Pedrera ca. 1,5 km væk, banegården Sants ca. 5 km væk samt den internationale lufthavn ca. 15 km væk fra hotellet.

Bygningen blev tegnet af Josep Majó Ribas og er det forhenværende hjemsted for avisen La Vanguardia. Hotellet åbnede i 2003 og velegnet for både forretningsrejsende såvel som feriegæster. I alt er der 221 værelser, herunder 5 handicapvenlige værelser. Den klimatiserede bygning råder over en foyer med døgnåben reception og elevatorer samt en bar, internetadgang (WLAN), 9 forbundne, lyse konferencelokaler, vasketøjsservice, roomservice og garage. I de to middelhavsagtige restauranter er der plads til op mod 160 personer. I den ene tilbydes der komplet morgenmadsbuffet, frokost og aftensmad, mens der i den anden, Tallers62, tilbydes forskellige friske retter til et maksimum på 50 personer i en hyggelig atmosfære.

Værelserne er topmoderne indrettet og råder over eget badeværelse med hårtørrer. Endvidere er der interaktivt satellit-tv med LCD-skærm, telefon, internet (WLAN), minibar, elkedel, kingsize seng samt safeboks. Gæsterne kan desuden selv indstille temperaturen på klimaanlægget og radiatorerne. Værelserne har forskellige kategorier. Således rummer nogle af værelserne egen terrasse og swimmingpool.

På hotellet finder man et fitness-studie, et spa- og rekreationsområde med massagetilbud, whirlpool, sauna, en swimmingpool i baggården og solterrasse m.m., hvor man kan slappe af efter en anstrengende arbejdsdag af sightseeingtur.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider