Corfu Palace

Gouvia, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 2 km
  • Afstands center: 900 m
  • Lufthavn Corfu (CFU): 2.5 km (7 mins)

Hotelinformation

Hotellet har formentlig den bedste beliggenhed i byen Korfu. Det lykkes hotellet at finde den svære balance mellem fredfyldthed og bekvemmelighed, idet det ligger lidt væk fra vandkanten i et privat haveanlæg med udsigt over den billedskønne Garitsa Bugt. Boligen tilbyder spektakulære havudsigter fra sine terrasser fortil og fredelige skjulesteder i haveområdet, og til de brolagte smalle gader i Korfus gamle bydel kan man gå på kun 5 minutter langs esplanaden. Herudover er der omkring 200 m til diverse forbindelser med offentlige transportmidler. Endvidere ligger den internationale lufthavn Ioannis Kapodistrias kun 1,5 km væk.

På hotellet råder der en håndgribelig følelse af storhed. Når man træder igennem det med søjler fornyede indgangsparti, mødes man af en foyer fuld af pottepalmer, guldsøjler og en svungen marmortrappe. Det klimatiserede etablissement rummer desuden 112 værelser, en døgnåben reception og check-out service 24 timer i døgnet, en safeboks, vekselbørs, elevator og en aviskiosk. Gæsterne kan også gøre brug af frisørsalonen, caféen, baren, restauranten og konferenceindretningerne. Endvidere er der mod betaling mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.

Værelserne bliver præsenteret i den samme formelle elegance som resten af hotellet med kønne soveværelsesstole og blomstrede draperede stoffer kombineret med parketgulves træ eller tæpper. Samtidig tilbydes der moderne bekvemmeligheder i form af regulerbart klimaanlæg, radiator, satellit-tv, telefon, radio, internetadgang, safeboks og minibar. Ligeledes tilbydes der eget badeværelse med badekar og hårtørrer. Værelserne er deslige indrettet med enten dobbelt- eller kingsize senge. Endvidere fuldendes den udbudte indretning af altaner eller terrasser med havudsigt.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider