Delfinia Hotel

Molivos, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 0 m
  • Lufthavn Mytilini - Lesbos (MJT): 65.3 km (1 hour 13 mins)
  • Aircondition
  • DistanceToBeach: 0 m
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/grakenland/lesbos/molivos/delfinia-hotel/
  • PoolChildren
  • DistanceToTown:
  • Pool
  • Restaurant
  • Bar

Hotelinformation

Lige ved stranden uden for hyggelige Molivos ligger Delfinia Hotel

Delfinia Hotel ligger lige ved stranden og i gåafstand til den hyggelige ferieby, Molivos. Her venter et fantastisk poolområde med en smuk udsigt over havet og borgen i Molivos. Lige neden for hotellet finder du områdets skønne strand, så det er let at veksle mellem pool og strand.

Vil du gerne være aktiv på ferien, er det ganske let. Hotellet har nemlig både sin egen tennisbane, basketbane og volleyballbane, hvor du kan udfordre dine medrejsende. Du kan også deltage i en af hotellets yogatimer (mod gebyr), eller spille et spil bordtennis på hotellet.

Fra hotellet har du blot 800 meter til Molivos, hvor du finder et stort udvalg af restauranter og den hyggelige havn, som er et besøg værd.

Delfinia Hotel ligger placeret i et parklignende område, hvor du finder alt fra oliven- og mange forskellige frugttræer. 

På hotellet finder du en lækker morgenmadsrestaurant, hvor du kan nyde god morgenmad. Morgenmaden er inkluderet i dit ophold, så du bare skal læne dig tilbage og nyde det. Derudover kan du også tage en tur forbi den hyggelige bar, Delfinia, hvor du kan nyde forfriskende drikkevarer.

Sådan bor du på Delfinia Hotel
Hotellet består af en hovedbygning og flere bungalows, der ligger fordelt rundt på hotelområdet. Du kan vælge mellem gode dobbeltværelser eller bungalows.

Alle værelserne har gratis WiFi.

Dobbeltværelse med udsigt til haven: Fine værelser på ca. 25 m2 med møbleret balkon/terrasse og udsigt til haven. Værelserne er indrettet med telefon, aircondition, køleskab, safeboks og eget badeværelse med toilet, badekar, bruser og hårtørrer. På værelset kan der bo op til tre personer.

Dobbeltværelse med havudsigt: Fine værelser på ca. 25 m2 med møbleret balkon/terrasse og havudsigt. Værelserne er indrettet med telefon, aircondition, køleskab, safeboks og eget badeværelse med toilet, badekar, bruser og hårtørrer. På værelset kan der bo op til tre personer.

Bungalow med udsigt til haven: Store bungalows på mellem 30-35 m2 med møbleret balkon/terrasse og udsigt til haven. De er indrettet med telefon, airconditoin, tv, køleskab, safeboks, og eget badeværelse med toilet, badekar, bruser og hårtørrer. Der kan bo op til tre personer i disse bungalows.

Bungalow med havudsigt: Store bungalows på mellem 30-35 m2 med møbleret balkon/terrasse og havudsigt. De er indrettet med telefon, airconditoin, tv, køleskab, safeboks, og eget badeværelse med toilet, badekar, bruser og hårtørrer. Der kan bo op til fire personer i disse bungalows.

Pension
Opholdet er med morgenmad.

Mere om Delfinia Hotel
Det er muligt at leje poolhåndklæder for ca. en euro om dagen. 

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider