Suites of Dorchester

Miami Beach, USA Flag - USA

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Lufthavn Miami (MIA): 19.4 km (20 mins)

Hotelinformation

Hvis du vil bo på South Beach tæt på strand, shopping og restauranter, er Suites of Dorchester et perfekt valg. Det er et skønt lejlighedshotel med adgang til et lille køkken, men med al den komfort, som et hotel normalt tilbyder.

Suites of Dorchester er et dejligt lejlighedshotel med et indbydende poolområde, og du har samtidig ikke langt til den dejlige hvide sandstrand. Her bor du i Art Deco-kvarteret på South Beach. Du får en topbeliggenhed, hvor du er tæt på både strand, shopping, seværdigheder og det fantastiske natteliv på Miami Beach.

Når du bor på Suites af Dorchester, får du adgang til en privat del af stranden, hvor der indgår 2 liggestole og 1 parasol per værelse. Den nemmeste måde at nå stranden på er ved at krydse gaden via søsterhotellet Marseilles.

Alle lejligheder har et soveværelse og en stue. Det maksimale antal personer er 4 voksne og et barn under 12 år. Børn under 12 år sover på sovesofaen i stuen. Lejligheden har et lille køkken, mikrobølgeovn, køleskab m.m.

Der er i alt 94 lejligheder inden for området. Hotellet har også en restaurant og bar. Resortgebyret inkluderer strandhåndklæder, liggestole, parasol og gratis drinks (mod drikkepenge på 1 $ pr. drink) i baren under happy hour. Der indgår gratis WiFi i gebyret. Resortafgift betales på stedet og koster ca. 22 dollar per værelse.

For at checke ind på Suites of Dorchester skal en i gruppen være mindst 21 år gammel. Alle faciliteter på søsterhotellet Dorchester kan benyttes.

Parkering er tilgængelig mod et gebyr.

Du bor således

Aircondition, pengeskab, sat-tv, telefon, internet, mikrobølgeovn, kaffemaskine, hårtørrer, strygejern og bad/bruser.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, udendørspool, åben januar- december, solstol, strandservice, bar, Wi-Fi, parkering (mod betaling).

Andet

3 etager, elevator.

Ankomst

Indcheckningstid: 15:00 - 22:00, udcheckningstid: 11:00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider