Hotel Trogir Palace

Trogir, Kroatien Flag - Kroatien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Spa
  • Afstand strand: 50 m
  • Afstands center: 700 m
  • Lufthavn Split (SPU): 5.6 km (10 mins)

Hotelinformation

Dette hotel ligger på øen ?iovo i nærheden af restauranter og kun 200 m fra det historiske centrum af den UNESCO-fredede by Trogir, hvor gæsterne kan beundre de historiske monumenter, gå igennem smalle gyder og besøge bymuseer. Kun 100 m væk findes stranden af sand og småsten, og der er 200 m til diverse forretninger, mens forbindelser med offentlige transportmidler ligger 300 m fra hotellet. I det omkringliggende område ligger der rigeligt med attraktioner, herunder den antikke by Salona (18 km), Diocletianus Palads (25 km), Krka-vandfaldene (60 km) og øen Bra? (60 km). Endvidere ligger dette etablissement 25 km fra byen Split og 4 km fra Splits lufthavn.

Dette familiedrevne hotel blev bygget i 2008 og rummer i alt 35 komfortable og luksuriøse værelser og lejligheder med en smuk udsigt til den gamle bydel og Kaštela Bugt. Af faciliteter rummer det klimatiserede etablissement ligeledes en foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks og elevator. Ydermere tilbydes en a la carte-restaurant, Aperitif bar, en café og konferenceindretninger. Desuden kan gæsterne bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom der er en stor parkeringsplads med 25 pladser samt mulighed for overdækket parkering.

Gæsterne kan vælge imellem enkelt-, dobbelt- og tremandsværelser samt lejligheder Alle værelser og lejligheder tilbyder en altan med havudsigt og er indrettet med eget badeværelse med badekar og hårtørrer. Herudover er de udstyret med en dobbeltseng, klimaanlæg og radiator samt satellit-tv, telefon og internetadgang. Ydermere er der minibar, radio, enten en altan eller terrasse og en safeboks. Lejlighederne i kategorien superior tilbyder et værelse med en stor seng, en stue og et badeværelse.

Der tilbydes morgenmad hver morgen i form af en righoldig buffet. De daglige måltider kan indtages i hotellets a la carte-restaurant eller vælges fra en menu.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider