Lermitage Hotel Tallinn

Tallinn, Estland Flag - Estland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 3 km
  • Afstands center: 300 m
  • Lufthavn Tallin (TLL): 5.4 km (14 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger midt i et grønt anlæg i nærheden af Tallinns gamle bydel. Til fods kommer man hurtigt til byens mange seværdigheder som f.eks. hjertet i den gamle bydel, nemlig rådhuset. På blot 10 minutter kommer man desuden til havnen. Den nærmeste lufthavn ligger ca. 5 km herfra og den nærmeste forbindelse med offentlig transport finder man få meter fra hotellet. 1 til 2 km herfra er der desuden forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder.

Det smagfuldt indrettede byhotel åbnede i år 2004 og råder over i alt 91 værelser, heraf en elegant suite. For gæsterne er der en veludstyret foyer med et minimarked, en dejlig lobbybar og en buffetrestaurant, hvor alle kan finde noget, der falder i netop deres smag. Forretningsfolk kan benytte sig af konferencerummene og den offentlige internetterminal. Som yderligere service er der mulighed for at bestille vaskeservice. Personbiler kan mod betaling parkeres på hotellets parkeringsplads (mod betaling).

De rummelige og tiltalende værelser har alle eget badeværelse med enten badekar eller brusekabine samt hårtørrer. Alle værelser har desuden telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar og safeboks (inklusive). Både klimaanlæg og radiatorer er centralt regulerede.

Gæsterne kan slappe af i whirlpoolen eller i saunaen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider