Hotel Lleo

Barcelona, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Lufthavn Barcelona (BCN): 13.2 km (22 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Hotelinformation

Dette populære hotel er ideelt beliggende i byens centrum, nær Plaza Catalunya. Mange af byens største turistattraktioner samt utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder ligger i gåafstand fra hotellet eller kan nås med offentlige transportmidler.

Hotellet har 89 værelser, heraf 3 enkeltværelser og 80 dobbeltværelser, som er fordelt på 6 etager og kan nås med elevator. Receptionen er åben døgnet rundt. Faciliteterne på hotellet omfatter en garderobe, bagageopbevaring, pengeskab og pengeautomat. Trådløs internetadgang på offentlige områder giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Hotellet har en række faciliteter for gæster med handicap. Kørestolsvenlige faciliteter er tilgængelige. Daglige fornødenheder kan købes i supermarkedet. Yderligere tjenester omfatter biludlejning, lægehjælp, roomservice, vaskeservice og et møntvaskeri. Aktive gæster kan benytte sig af cykeludlejningen til at udforske det omkringliggende område. Der er gratis aviser til rådighed. En faxmaskine er tilgængelig til gæsternes forretningsbehov.

Aircondition og centralvarme sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. En balkon er blandt standardfunktionerne på nogle værelser. Alle værelser har gulvtæppe og har en queen-size seng eller en kingsize seng. Børnesenge og ekstra senge kan anmodes om til yngre gæster. Der er også værdiboks, minibar og skrivebord. For gæsternes bekvemmelighed omfatter enhederne køleskab, minikøleskab og te- og kaffefaciliteter. En direkte telefon, et fjernsyn med satellit-/kabelkanaler, en radio, et vækkeur og WiFi (uden ekstra gebyr) giver alt det nødvendige for en behagelig ferie. Der er en hårtørrer og badekåber på badeværelserne, som omfatter en bruser og et badekar. Som en ekstra bekvemmelighed tilbyder badeværelserne kosmetiske produkter. Nogle af de kørestolsvenlige værelser har et kørestolsvenligt badeværelse. Hotellet har ikke-ryger værelser.

Det udendørs poolkompleks byder på en forfriskende forfriskning. Liggestole og parasoller står til rådighed på solterrassen. Spabadet i poolområdet lover ren afslapning. For gæster, der ønsker at holde sig aktive, er cykling/mountainbiking, tennis og golf tilgængelige. Vandsportsentusiaster tilbydes windsurfing. Hotellets beliggenhed er især ideel for skiløbere. Sports- og fritidsfaciliteter på hotellet omfatter et fitnesscenter og billard. Der er spa og solarium i wellness-området.

Forskellige spisemuligheder er tilgængelige, herunder en ikke-ryger restaurant, en morgenmadsrestaurant, en café og en bar. En generøs morgenbuffet og en frokost à la carte serveres hver dag.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider