Sol Nessebar Mare Bay

Nessebar, Bulgarien Flag - Bulgarien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Afstand strand: 50 m
  • Afstands center: 0 m

Hotelinformation

Sol Nessebar Mare Bay er en del af Sol Nessebar Resort og ligger i smukke grønne omgivelser, direkte ud til Sortehavet og ca. 1 km fra det charmerende centrum af Nessebar. På Sol Nessebar Mare Bay finder du alt, hvad du skal bruge til en afslappende og underholdende ferie med familien. Her er pools med sjove vandrutsjebaner, masser af sportsaktiviteter og hotellets personale sørger for underholdning for både børn og voksne 7 dage om ugen (personalet taler ikke dansk).

En hyggelig sti fører dig fra hotellet og ned til den dejlige badestrand, hvor du kan slappe af i vandkanten eller på hotellets egen solterrase, hvorfra du kan nyde udsigten over vandet. Hotellets mange faciliteter er spredt ud over et stort område, og rundt omkring på hotellet findes flere hyggelige kroge, hvor du kan slappe af i skyggen fra de høje grantræer, mens børnene hygger sig på legepladsen eller i swimmingpoolen.

Dit ferie på Sol Nessebar Mare Bay er med All Inclusive, og i buffetrestauranten findes et godt udvalg af internationale retter – to af hotellets restauranter er temarestauranter – italiensk og biergarten, og skulle børnene få lyst til is, er det også inkluderet i prisen.

Hotellets største værelser kan rumme op til 6 personer, og du kan selv vælge om, du ønsker et værelse med udsigt til havet eller haven. Vi anbefaler Sol Nessebar Mare Bay til familier, som vil bo med All Inclusive, tæt ved stranden og med adgang til mange faciliteter, når ferien går til Bulgarien.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider