Maristel Hotel & Spa

Banyalbufar, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 2 km
  • Afstands center: 0 m
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 57.4 km (1 hour 13 mins)

Hotelinformation

Hotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og er beliggende på en klippe ca. 1 km fra stranden. Der er ikke langt til landsbyens centrum, hvor man finder diverse barer (ca. 100 m) og restauranter (ca. 200 m). Desuden afgår der offentlige transportmidler ca. 150 m fra hotellet. Der er ca. 30 km til lufthavnen samt til diverse diskoteker. I nærheden af hotellet ligger landevejen C-710.

Hotellet blev renoveret i år 2005 og ligger i en skøn have. Den 4-etagers hovedbygning og den 4-etagers sidebygning rummer i alt 53 værelser, heraf 9 enkelt- og 38 dobbeltværelser samt 6 suiter. I foyeren er der en døgnåben reception, en vekselbørs og en elevator. Herudover er der en bar, en tv-stue, en klimatiseret restaurant med børnestole, et konferencerum, en cykelkælder samt en parkeringsplads.

De komfortabelt indrettede værelser råder over eget badeværelse. Derudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, dobbeltseng, safeboks (mod betaling), centralvarme og klimaanlæg. Værelserne er desuden flisebelagte.

Der er såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool med poolbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Der er desuden også mulighed for at spille bordtennis. Derudover kan man spille golf ca. 15 km væk. Mod betaling kan man endvidere benytte hotellets whirlpool, sauna og dampbad samt få massage og leje cykler.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider