Rober Palas

Albir, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Lufthavn Alicante (ALC): 63.1 km (46 mins)

Hotelinformation

Det smagfuldt indrettede middelklassehotel har en rolig beliggenhed på en bakke i Playa del Albir. Grusstranden og havet ligger blot en kort spadseretur fra hotellet. Lige i nærheden finder man endvidere diverse barer og restauranter, ligesom byens centrum med de mange tilbud til turister blot ligger 10 minutters gang herfra. Det kan anbefales at tage en tur til Benirdorm, hvortil der er gode busforbindelser (ca. 4 km). Lufthavnen i Alicante ligger 65 km fra hotellet.

Det hyggeligt indrettede strandhotel er klimatiseret og åbnede i år 2002. Det er på 2 etager og råder over i alt 82 værelser. Hotellet kan endvidere tilbyde sine gæster et smukt havelandskab med et storartet panoramaudsyn, en terrasse og en veludstyret foyer med elevatorer, garderobe og en døgnåben reception. Hertil kommer en frisørsalon, en hyggelig bar og en restaurant, hvor alle gæster med sikkerhed finder noget, der falder i netop deres smag. Forretningsfolk kan desuden benytte den offentlige internetterminal. Naturligvis er der mulighed for at bestille vaskeservice. Biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.

De moderne indrettede værelser råder over et rummeligt badeværelse med badekar eller brusekabine samt hårtørrer. Til de videre faciliteter hører telefon, satellit-/kabel-tv. Værelserne har desuden dobbeltseng og væg-til-væg tæpper. Gæsterne kan tilmed selv indstille temperaturen på klimaanlæg og radiatorer.

På de udendørs arealer finder man en vidunderlig anlagt, tropisk swimmingpool med integreret børnebassin og liggestole. Hertil kommer whirlpool og mod betaling også sauna, solarium og forskellige massagetilbud. For de sportsbegejstrede gæster er der desuden mulighed for at træne i hotellets fitnessstudie.

Hotellet kan tilbyde sine gæster en fortræffelig, international buffet. I det skønne cafeteria, hvor man kan få alle mulige drinks serveret, er der også en terrasse.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider