Houm Plaza Son Rigo

Playa de Palma, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Afstand strand: 150 m
  • Afstands center: 14 km
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 6.2 km (8 mins)

Hotelinformation

Lejlighedskomplekset hører til i middelklassen og ligger i turistområdet lige ved stranden (ca. 80 m). I de umiddelbare omgivelser finder man mange forskellige forretninger, barer, diskoteker (ca. 200 m) og diverse restauranter. Der er desuden et busstoppested lige foran hotellet.

Komplekset ligger i en 3.000 m² stor have og består af en fireetagers hovedbygning og to treetagers sidebygninger med i alt 125 boligenheder. Det råder desuden over en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og to elevatorer. Herudover er der en café, en kiosk, et minimarked, en lille spillehal, en bar, en tv-stue, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole, et konferencerum, en internetterminal (WLAN), en cykelkælder og en legeplads samt mulighed for at leje cykler. Hertil kommer vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom. Børnene kan blive passet i hotellets miniklub.

De hyggelige studios og lejligheder råder alle over eget badeværelse. Herudover har de telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, tekøkken, køleskab, flisebelægning, klimaanlæg, centralvarme, safeboks (leje), kombineret stue/soveværelse og altan eller terrasse. Lejlighederne har derudover et separat soveværelse. Rengøring ved afrejse er indeholdt i prisen.

Komplekset råder over en indendørs såvel som en udendørs swimmingpool, et børnebassin, en snack-/poolbar, liggestole og parasoller. Herudover er der mulighed for at spille bordtennis, billard og golf (ca. 8 km væk), ligesom der også kan skydes med bue og pil. Mod betaling tilbydes der desuden tennis, ridning, cykling, mountainbiking og minigolf. På sandstranden står der liggestole og parasoller til rådighed, ligesom der er mulighed for at dyrke forskellige vandsportsgrene (f.eks. vandcykler). Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram.orgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet. Ydermere kan frokosten vælges à la carte. Der er desuden mulighed for at bestille All-Inclusive.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider