Gabbiano Azzurro Hotel & Suites

Golfo Aranci, Italien Flag - Italien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition

Hotelinformation

Gabbiano Azzurro Hotel & Suites ligger i Golfo Aranci, hvor du finder nogle af de smukkeste strande på det nordlige Sardinien. Hotellet har en egen privat del af den nærliggende strand Terza Spiaggia, en fantastisk strand med blødt, hvidt sand og azurblåt vand. Stranden er fuldt udstyret med liggestole og parasoller.

Beach Risto & Bar på Gabbiano Azzurro er åben i løbet af dagen. Den tilbyder en à la carte-frokostmenu med et rigt udvalg af italienske retter, som du kan nyde på den skyggefulde terrasse med udsigt over havets lyseblå farver.

Alle former for drikkevarer kan nydes i løbet af dagen.

Udover at slappe af på stranden kan du også nyde livet ved den dejlige pool med naturlige farver og materialer, der giver dig følelsen af stadig at være på stranden. Servicen med parasoller og liggestole er gratis ved poolen og er kun for hotellets gæster.

Hotelværelserne byder på en indbydende atmosfære med alle bekvemmeligheder, og de nyere værelser er indrettet i lyse naturfarver. De fleste værelser har balkon/altan, hvor nogle har udsigt over havet eller byen Golfo Aranci. Du har naturligvis også adgang til mange andre faciliteter på værelset såsom fladskærms-TV med satellitkanaler, aircondition, gratis WiFi, hårtørrer og minibar.

Hotellet huser også Blú Restaurant, som er præmieret af den italienske Le Guide de L'Espresso. Dette magiske og charmerende sted, blot 3 meter over det smukke hav, tilbyder en uforglemmelig italiensk gourmetoplevelse. Restauranten holder åbent om aftenen, så du kan nyde solnedgangen over havet.

Gabbiano Azzurro Hotel & Suites er et familiedrevet hotel, som har været ejet af familien Datome i mere end 50 år. Det er tydeligt, at familien altid prioriterer deres gæster og medarbejdere.

Du vil mærke den varme, hyggelige atmosfære, så snart du træder ind ad døren, og personalets venlighed og velvilje er meget værdsat.

Hvis du gerne vil holde dig i form under ferien, er du både tæt på skøn natur og har adgang til et fitnesscenter på 4. sal med forskellige træningsmaskiner.

Ønsker du at løbe eller gå en tur, kan vi anbefale at følge stierne, der fører til Capo Figari og lader dig krydse den fantastiske Cala Moresca, der lader dig nå toppen af bakken. Herfra kan du nyde en vidunderlig 360° udsigt, der strækker sig fra Tavolara til Costa Smeralda.

Du bor således

Aircondition, pengeskab, sat-tv, internet, minibar, bad/bruser og toilet.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, udendørspool, solstol, strandservice (mod betaling), fitness-center, bar, Wi-Fi, parkering, begrænset antal.

Tilvalg

Barneseng bookes på forhånd, gratis.

Andet

Slutrengøring indgår. Turistskat/Miljøgebyr betales på plads.

Elevator.

Ankomst

Valgfri ankomstdag. Indcheckningstid: 15:00, udcheckningstid: 11:00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider