Blu Hotel Morisco

Cannigione, Italien Flag - Italien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Børneclub

Hotelinformation

  • Blu Hotel Morisco village ligger i hjertet af Cannigione di Arzachena og på samme tid kun 300 meter til det smukke hav. Du har det perfekte udgangspunkt for at opdage den smukke smaragdkyst og øen La Magdalena, der siges at have nogle af de smukkeste strande i Europa*

På dette hotel har du al den komfort, du har brug for. Ved poolen kan du slappe af i en af liggestolene, og der er også en bar med snacks og drinks. Nogle aftener om ugen vil der være livemusik.

​I hotellets restaurant kan du nyde typiske sardinske smage samt italienske og internationale retter. Du er også i gåafstand til Cannigiones charmerende restauranter og barer. Der er 4,5 km til stranden Spiaggia Bianca.

Vi anbefaler at besøge andre smukke strande på Sardinien. Tag bilen nordpå til Valle dell´Erica, hvor du finder fantastiske strande. De flotteste finder man ude i øhavet, herunder på øen La Maddalena, som er beboet og er den største af øerne. Færger til øen afgår fra Palau, men der er også dagsture med båd til øhavet med forskellige ruter. Hotellets personale vil med glæde hjælpe dig med tips og bookinger.

Du kan også tage bilen sydpå til for eksempel Porto Cervo, en charmerende kystby, der længe har været populær blandt berømthedseliten. Her ligger luksusbådene på rad og række, og mærkebutikkerne ligger tæt på de hyggelige små gader. I nærheden af Porto Cervo finder du også den fantastisk smukke strand Spiaggia dei Prinicipe, der er gåturen værd på den lidt vanskelige sti fra parkeringspladsen ned til stranden.

Beliggenhed

På den nordøstlige kyst af Sardinien med et godt udgangspunkt for at opdage de smukkeste steder på øen.

Du bor således

I lyse værelser, en del med havudsigt. Aircondition, pengeskab, TV, telefon, hårtørrer, bad/bruser og toilet. Altan eller terrasse.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, morgenmadsrestaurant, udendørspool, åben juni- september, solstol, strandservice (mod betaling), tennis, bar, diskotek/underholdning, Wi-Fi, parkering.

Tilvalg

Barneseng bookes på forhånd, € 10/nat. Barnestol gratis.

Andet

Slutrengøring indgår. Sengelinned og håndklæder indgår. Turistskat/Miljøgebyr betales på plads.

3 etager, elevator.

Ankomst

Valgfri ankomst med et ophold på mindst 7 nætter. 24t reception. Indcheckningstid: 15:00, udcheckningstid: 10:00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider