Hotel Mediteran Plava Laguna

Poreč, Kroatien Flag - Kroatien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

Hotelinformation

Hotel Mediteran Plava Laguna har en rolig beliggenhed i den populære bugt Plava Laguna, lige uden for Porecs historiske centrum.

Her er du omgivet af frodig middelhavsvegetation og bor kun 100 meter fra den nærmeste strand. Hvis du vil opleve seværdigheder, shoppe, spise en is eller bare slentre rundt, skal du tage en tur ind til centrum. Du kan gå dertil på en god halv time eller tage det lille turisttog fra hotellet til den gamle bydel (mod betaling).

Hotellets restaurant serverer alle måltider i buffetform og tilbyder også et udvalg af vegetariske retter. I højsæsonen arrangeres der forskellige temamiddage, og hvis du vil sidde udenfor, er der en restaurantterrasse. Der er også en aperitif- og cocktailbar.

Hvis du har bestilt halvpension, er drikkevarer fra automater (sodavand, vand, lokale vine og øl) inkluderet i aftensmaden.

Poolområdet består af en voksenpool og en opvarmet børnepool med saltvand.

Fra poolområdet har du udsigt til de store græsarealer og nåletræer, hvilket skaber en rolig og afslappende atmosfære. Tag din bog med, slå dig ned i en solseng og bare nyd tilværelsen. Poolhåndklæder er inkluderet i prisen.

Der er trapper mellem hotellet og stranden.

Hotellets strand har områder med græs, stenbelægning og småsten. Solsenge og parasoller er til rådighed mod betaling. Langs stranden kan du vælge mellem flere barer og restauranter.

Hvis du vil være aktiv, kan du spille tennis, minigolf og beachvolley og deltage i forskellige sportsturneringer arrangeret af hotellets personale. På stranden tilbydes der forskellige former for vandsport af private operatører (mod betaling).

Om aftenen kan du nyde levende musik og forskellige shows.

Hvis du rejser med børn, er der en legeplads og en separat børnepool. De yngste kan more sig i børneklubben (4-12 år) med masser af underholdning og aktiviteter.

Du bor således

Komfortable værelser med bl.a. aircondition, satellit-TV, WiFi og værdiboks (mod betaling).

Aircondition, opvarmning, væg-til-væg tæppe, pengeskab (mod betaling), sat-tv, telefon, internet, hårtørrer, bruser og toilet.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, udendørspool, solstol, strandservice (mod betaling), fitness-center, tennis (mod betaling), bar, diskotek/underholdning, Wi-Fi, parkering (mod betaling), Legeplads.

Tilvalg

Barneseng bookes på forhånd, gratis.

Andet

Turistskat indgår.

4 etager.

Ankomst

Indcheckningstid: 14:00, udcheckningstid: 10:00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider