OREA Hotel Angelo Praha

Prag, Tjekkiet Flag - Tjekkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstands center: 4 km
  • Lufthavn Praha (PRG): 17.4 km (24 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger i nærheden af Prags centrum i byens nye forretnings- og underholdningskvarter. I de umiddelbare omgivelser finder man et væld af indkøbsmuligheder, barer, diskoteker og restauranter samt det store biografkompleks, Multiplex. Fra hotellet er der optimale forbindelser med det offentlige transportsystem. Der er ca. 1 km fra hotellet til banegården og lufthavnen Ruzyne, mens der er ca. 2,5 km til Malá Strana, Karlsbroen og statsmuseet.

Hotellet hører til i den øvre middelklasse, åbnede i 2006 og består af en 7-etagers hovedbygning og en 7-etages sidebygning med i alt 168 værelser, heraf 2 suiter. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs, garderobe og elevatorer. Det klimatiserede hotel har ydermere diverse forretninger, en bar samt en restaurant. Derudover har hotellet også en spisesal samt offentlig internetadgang (trådløs). Ydermere tilbydes der også vasketøjsservice og roomservice samt lægehjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling). Hotellet har tilmed en garage (mod betaling).

Værelserne er stilfuldt og ekstravagant indrettede og udstyret med den mest moderne komfort. De har alle et handicapvenligt badeværelse med hårtørrer. Alle værelser har endvidere telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Til standardfaciliteterne hører minibar, elkedel, dobbelt- eller kingsize seng, gulvtæppe, safeboks (mod betaling), sofagruppe, terrasse samt klimaanlæg og radiatorer (individuelt reguleret).

Ca. 20 km væk ligger der en golfbane.

Såvel morgenmad som frokost og aftensmad serveres som buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu. Der er mulighed for at bestille halvpension eller helpension.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider