Tivoli Hotel and Congress Center

København, Danmark Flag - Danmark

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Lufthavn København (CPH): 12.2 km (18 mins)

Hotelinformation

Det fascinerende Tivoli Hotel and Congress Center, er skabt i samarbejde med arkitekten Kim Utzon. Det er indrettet i et moderne design der forener hotellet med Tivoli, Københavns kendte forlystelsespark. Hotellet tilbyder mange faciliteter for familier, par, så som forretningsrejsende. Dette inkluderer gratis trådløs internetadgang på hele hotellet, restauranter Tivoli Brasserie, MASH Penthouse, Sticks'n'Sushi, skybar, businesscenter, fitnessrum, sauna, Executive Lounge, indendørs parkering og swimmingpools. Tivoli Hotel and Congress Center er integreret med Tivoli Kongres Center, hvilket gør det velegnet til indkvartering og konferencer. Hotellet ligger inden for gåafstand til Tivoli, Rådhuspladsen og flere andre attraktioner i København. Tivoli Hotel and Congress Center er miljøcertificeret af "Green Key".

Hotellet er godt egnet for familier med børn. Har faciliteter som legerum med spil, udendørs legeplads / aktivitetsområde, swimmingpool med en legeplads, børnemenu i restauranten, børne-tv-kanal samt Tivoli Tv-kanal med information om særlige tilbud i Tivoli og salg af Tivoli souvenirs. Tivoli Gardens velkendte karakter Pjerrot kommer forbi med jævne mellemrum for at underholde børnene i sommerferien.

Hotellet har i alt 679 pænt møblerede værelser, alle med aircondition og gratis trådløs internetadgang. Nogle værelser er kun lidt inspireret af Tivoli-temaet. Imedens andre er mere inspireret. En hel etage er reserveret for familier med børn, samtlige værelser er udsmykket med Tivoli-temaer, mange er forbundet med dør og der er plads til en tredje eller fjerde gæst. Standard værelserne har toilet med bruser / bad, hårtørrer, minibar, telefon, radio, skrivebord og stol, kaffe- og tefaciliteter, fladskærms-tv og safeboks.

Bemærk venligst, at check-in kl. 15.00 og check-out kl. 12.00.

Adresse: Arni Magnussons Gade 2, 1577 København V, Danmark

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider