Hotel Monte Mulini

Rovinj, Kroatien Flag - Kroatien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa

Hotelinformation

Hotel Monte Moulini er et elegant luksushotel, der byder på en smuk arkitektur og er indrettet i varme toner med mange lækre detaljer. Her er der store åbne rum med en dejlig belysning og fine udsigter, der gør det nemt at trives på stedet. Hotellet ligger stille og fredeligt over for stranden og promenaden, der fører ind i byens charmerende centrum.

Værelserne er lyse, moderne og smagfuldt indrettede og tilbyder en meget høj komfort.

Hotellet har flere restauranter, alle med borde både under loft og på terrasser med en fin udsigt. Mediterraneo tilbyder en menu inspireret af det lokale køkken med lokalt producerede råvarer. Signaturrestauranten Wine Vault har udover en velkomponeret menu en vinkælder med over 320 forskellige vinsorter fra de bedste vinregioner i landet og internationalt. Som prikken over i'et finder man på hotellet landets mindste restaurant, Amatis, for 2 personer - perfekt til en romantisk middag på den lille terrasse med udsigt over Lone-bugten.

Stranden neden for hotellet er kun beregnet til hotellets gæster. Der er her liggestole, parasoller samt en hyggelig strandbar.

Poolområdet er opdelt i fire fritformede pools af en varierende størrelse. Der er flere solterrasser, hvor liggestole, parasoller og badehåndklæder er inkluderet. En dejlig nedsænket poolbar serverer forfriskende drinks og lette snacks.

Hotel Monte Moulini har en elegant spaafdeling i to plan. Den er opdelt i tre zoner med forskellige skønhedsbehandlinger, zenspa med sauna, dampbad og indendørspool samt wellness- og spadel med bl.a. træningsrum. Fra Hotel Monte Moulini kan du tage turen over til det nærliggende Hotel Lone med yderligere spa og wellness i verdensklasse.

Underholdning ved aftenstid bliver arrangeret på nabohotellet, Hotel Lone.

Du bor således

Aircondition, opvarmning, pengeskab, sat-tv, telefon, internet, minibar, hårtørrer, bad/bruser og toilet. Altan eller terrasse.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, morgenmadsrestaurant, indendørspool-/udendørspool, solstol, strandservice, fitness-center, sauna, spa (mod betaling), bar, diskotek/underholdning, konferencerum, Wi-Fi, parkering.

Tilvalg

Barneseng bookes på forhånd, gratis. Husdyr mod betaling.

Andet

Daglig rengøring indgår. Sengelinned og håndklæder indgår. Turistskat/Miljøgebyr betales på plads.

4 etager, elevator.

Ankomst

Indcheckningstid: 15:00, udcheckningstid: 11:00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider