Mediteran Wellness & Spa, Congress center

Becici, Montenegro Flag - Montenegro

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Lufthavn Tivat (TIV): 23.6 km (31 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger i det attraktive turistområde Becici omkring 2 km fra Budva, hvor gæsterne vil finde en række af forretninger, restauranter, barer og et natteliv. Tivat lufthavn ligger ca. 23 km fra hotellet og Podgorica lufthavn 70 km væk, mens afstanden til banegården og havnen i Bar er på 40 km.

Selve navnet på dette hotel vidner om autenticitet, harmoni og eksotisme og lover mindeværdige øjeblikke i dette middelhavsparadis. På dette klimatiserede strand-hotel med i alt 230 værelser bydes gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der også er safeboks og elevator. Der er desuden en fjernsynsstue, en frisørsalon, en café, en bar og en restaurant på stedet. Hertil kommer konferenceindretninger, trådløs internetadgang (mod betaling), mulighed for at bestille vasketøjsservice samt parkeringsplads og garageparkering til bilen (begge dele mod betaling).

Alle værelser er udstyret med minibar, safeboks (gratis), kabel-tv, telefon, gratis internetadgang, hårtørrer, mørklægningsgardiner og en dobbelt- eller kingsize seng med antiallergiske madrasser og brandafvisende dyner. Som standardindretning på værelserne tilbydes der tillige eget badeværelse med brusebad og badekar, ligesom der er klimaanlæg, centralvarme og egen altan eller terrasse.

Hotellets vandland er en unik attraktion i Montenegro med 6 swimmingpools og 10 rutsjebaner. Der er også et børnebassin og en snackbar langs swimmingpoolen, hvor der står liggestole og parasoller klar til brug (alle swimmingpoolaktiviteter er mod betaling). Der er også et spa- og helseområde med indendørs swimmingpool, 30 former for massage, et kosmetikområde, en vifte af spa-behandlinger, en sauna og et boblebad (mod betaling). Endvidere kan gæsterne dyrke motion i fitness-studiet. Liggestole og parasoller kan man ydermere leje mod betaling på den nærliggende sandstrand.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider