Park Regency Sharm El Sheikh Resort

Naama Bay, Egypten Flag - Egypten

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Lufthavn Sharm el-Sheikh (SSH): 12.2 km (16 mins)

Hotelinformation

Overnatter du ved Park Regency Sharm El Sheikh Resort, som ligger på stranden i Sharm El Sheikh, er du kun 1 minutters kørsel fra Naama Bugt og 9 minutters kørsel fra Domina Coral Bay Kongrescenter. Dette hotel 5 ligger 3,9 km fra Hajbugten og 9,3 km fra SOHO-pladsen. Føl dig hjemme i et af de 432 aircondition-afkølede værelser, der indeholder minibar og LCD-tv. Værelserne har privat møbleret balkon eller terrasse. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne indeholder separat badekar og bruser med brusehoved med spredningseffekt og gratis toiletartikler. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Det Røde Hav - 0,2 km
Sinai Grand Casino - 1,3 km
Hollywood Sharm El Sheikh - 1,6 km
Naama Bugt - 1,9 km
Cleo Park - 3,1 km
Naama-bugtens Strand - 3,2 km
Mas Bowling Center - 3,5 km
Hajbugten - 3,5 km
Ras Mohamed National Park - 3,8 km
Domina Coral Bay Kongrescenter - 3,8 km
Sharm El-Sheikh International Convention Center - 4,7 km
Sharm el-Sheikh Golfresort - 5,8 km
SOHO-pladsen - 9,3 km
Shark's Bay Strand - 10,1 km
Montazah Strand - 10,8 km

Den nærmeste store lufthavn er Sharm el-Sheikh (SSH-Sharm el-Sheikh Internationale Lufthavn) - 10 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et døgnåbent forretningscenter, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Dette hotel tilbyder arrangementfaciliteter, såsom et konferencecenter og 5 mødelokaler. Lufthavnstransport tur-retur er gratis (døgnet rundt). Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan slappe af og nyde massage, kropsbehandlinger samt ansigtsbehandlinger. Du vil helt sikkert værdsætte de rekreative faciliteter, herunder 5 udendørs swimmingpools, et motionscenter og en Lazy River. Andre faciliteter på dette hotel i middelhavsstil inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning (tillægsgebyr). Dette hotel tilbyder priser med alt inklusive. Måltider og drikkevarer på stedets spisesteder er inkluderet i priserne med alt inklusive. Der kan blive opkrævet betaling for spisning på visse restauranter og for særlige middage og retter, nogle drikkevarer og andre faciliteter.

Spis dig mæt i thailandske retter på Sala Thai Restaurant, som er en af dette hotels 4 restauranter, eller bliv på værelset, og nyd godt af roomservice døgnet rundt. Du kan også købe en snack på stedets kaffebar/café. Besøg baren/loungen, baren ved poolen eller en af de 3 strandbarer, hvor du kan slappe af med en forfriskende drink.

  • Sen udtjekning er mulig for et gebyr (afhænger af tilgængelighed)
  • Gebyret for faciliteter inkluderer brug af sauna, spabad og spa

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Ét barn, i alderen 6 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider