Bluesun hotel Neptun

Makarska og Podgora, Kroatien Flag - Kroatien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Børneclub
  • Afstand strand: 100 m
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Split (SPU): 102 km (1 hour 22 mins)

Hotelinformation

Hotellet, som ligger ved Tucepis strand, er en fantastisk base, hvis man søger solskin, komfort og afslapning. Fra hotellet er der ca. 10 minutters gang til byens centrum, hvor man kan finde restauranter, forbindelse til offentlig transport samt indkøbsfaciliteter 3 minutters gang fra hotellet. Endvidere ligger der nogle skibakker omkring 2 timers kørsel væk.

Strandhotellet rummer en have og en terrasse samt i alt 254 værelser, heraf 6 lejligheder og 48 familieværelser suiter, fordelt over 1 hovedbygning og 5 tilstødende bygninger. Til faciliteterne hører endvidere også klimaanlæg i hovedbygningen samt et lobbyområde med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, indkøbsmuligheder, 2 elevatorer, en avisstand, en bar, en restaurant samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (begge dele mod betaling) og leje cykler. For de yngste gæster er der en miniklub og en legeplads, ligesom der også findes en parkeringsplads.

Alle værelser er udstyret med badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, kingsize eller dobbeltseng samt regulerbart klimaanlæg og radiator. Herudover er der også safeboks samt altan eller terrasse på alle værelserne.

Bl.a. ting kan hotellet prale af et fantastisk sportskompleks med tennisbane, basketballbane, fodboldbane, minigolf og 5 swimmingpools (herunder en udendørs swimmingpool og et børnebassin) samt en solterrasse, en pool-/snackbar, liggestole og parasoller. Der er også et underholdningsprogram for børn og voksne. Gæsterne kan spille håndbold og bowling eller gå i dampbad og få massage (begge dele mod betaling). Endvidere tilbydes der bordtennis, volleyball, beachvolley, billard, petanque, vandcykel, bananbåd, vandski, jetski, motorbåd og dykning.

I hotellets hovedbygning finder man Neptun Restaurant, Coco Apéritif Bar, Slatina Snackbar og Piazzeta Bar.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider