Bluesun Hotel Neptun

Makarska og Podgora, Kroatien Flag - Kroatien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Børneclub
  • Afstand strand: 50 m
  • Afstands center: 2 m
  • Lufthavn Split (SPU): 102 km (1 hour 22 mins)
  • CarefullySelected

Hotelinformation

Bluesun Hotel Neptun er et stort og flot mellemklassehotel med en hovedbygning og 5 separate bygninger (annekser) med hotelværelser. Hotellet ligger tæt på stranden, lige uden for byen Tucepi, og er velegnet til børnefamilier.

Hotellet har et stort poolområde med en friformet pool og en separat børnepool. Liggestole og parasoller ved poolen er inkluderet i prisen, mens der opkræves et gebyr for brug på stranden.

Din All Inclusive-pris inkluderer morgenmad, frokost og middag med drikkevarer (lokal rød- og hvidvin, øl, sodavand og vand) og eftermiddagssnacks. Drikkevarer i pool- og lobbybaren er også inkluderet. Ud over sodavand, kaffe og te indgår der også lokal spiritus og et udvalg af cocktails. I tilfælde af allergier og specialkost bedes du informere hotellet på forhånd.

I højsæsonen arrangeres der forskellige aktiviteter og underholdning for hele familien. De fleste af disse events er inkluderet. Børneklubber for forskellige aldersgrupper indgår 6 dage om ugen, og for de yngste er der et mini-diskotek og forskellige shows. Voksne har også mulighed for at bevæge sig i form af forskellige sportsgrene og konkurrencer. Om aftenen er der underholdning for hele familien.

Hotellet ligger ved siden af Slatina sportscenter. Her er der fodboldbaner, bordtennisborde og mulighed for at spille tennis og flere andre boldsportsgrene.

Nær hotellet er der en vandlegeplads i havet og mulighed for at prøve forskellige vandsportsgrene, der drives i hotellets regi (mod betaling).

Få skridt neden for hotellet er der en lang stenstrand kantet med duftende fyrretræer. Langs strandpromenaden venter der flere restauranter og caféer.

Du kan nå byens centrum på ca. 10 minutter.

Du bor således

Du bor i renoverede værelser med et lyst og moderne interiør. Værelserne ligger i 5 forskellige bygninger. Familieværelserne består af 2 soveværelser med henholdsvis 2 og 3 sovepladser. Aircondition, opvarmning, pengeskab, sat-tv, telefon, internet, hårtørrer, bad/bruser og toilet. Altan.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, morgenmadsrestaurant, udendørspool, solstol, strandservice (mod betaling), fitness-center, bar, diskotek/underholdning, Wi-Fi, parkering (mod betaling), begrænset antal, Legeplads.

Tilvalg

Barneseng bookes på forhånd, € 10/dag/nat.

Andet

Daglig rengøring indgår. Sengelinned og håndklæder indgår. Turistskat indgår.

8 etager, elevator.

Book-tidligt-rabat

10% rabat på 8 dage eller fler i perioderne 26/4-16/5 2024 eller 28/9-20/10 2024. 20% rabat på 4 dage i perioden 16/5-1/6 2024. 10% rabat på 4 dage i perioden 1/6-17/6 2024. Gælder for bookinger senest 30/4 2024.

Ankomst

24 timers reception. Indcheckningstid: 14:00, udcheckningstid: 11:00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider