Solecito Alcudia

Alcúdia, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 850 m
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 61.8 km (49 mins)

Hotelinformation

Dette lejligheds-hotel ligger nede ad en stille og velkendt boulevard. Det ligger blot 700 m fra den største indkøbsgade, som også indeholder en række barer og restauranter (selv om barer og restauranter også kan findes på gaden, hvor lejlighederne ligger). Logiet ligger 800 m fra den berømte og brede sandstrand i Puerto de Alcudia, ligesom man finder et populært vandland inden for 300 m af etablissementet. Det lokale supermarked ligger nede ad den samme vej og det lokale busstoppested ligger blot 20 m fra komplekset. Til centrum af Alcudia er der 3 km, til Palma de Mallorca er der 60 km og til Son Sant Joan lufthavn er der ca. 56 km fra etablissementet.

Der er tale om et smukt og roligt kompleks med i alt 32 lejligheder fordelt på 4 husblokke, som hver er på 2 etager. Logiet er ideelt for familier og vennegruppe. Selv om komplekset ikke tilbyder elevator, byder det sine gæster velkommen i en foyer med døgnåben reception og vekselbørs, ligesom der er en café, en bar og internetadgang mod betaling. Mod betaling er der safebokse og børnene kan lege på legepladsen.

Boligenhederne består af 2 tvillingesoveværelser, en stue med dobbelt sovesofa og 2 badeværelser - et med brusebad, et andet med badekar. Alle lejligheder er udstyret med et køkken med køleskab, mikrobølgeovn, elektrisk komfur og mulighed for at lave te og kaffe. Herudover er der regulerbart klimaanlæg og safebokse mod betaling samt engelsk satellit-tv og en stor terrasse med plads til et bord og stole. Værelserne er ikke egnede til handicappede gæster.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider