Hotel Molindrio Plava Laguna

Poreč, Kroatien Flag - Kroatien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub

Hotelinformation

Hotel Molindrio Plava Laguna er et flot og moderne designet hotel, der ligger i den populære bugt Zelena Laguna, et par kilometer uden for Porec. Hotellet har en rolig beliggenhed omgivet af fyrretræer og frodig middelhavsvegetation. Porecs historiske centrum kan nås med båd på ca. 10 minutter. Du kan også gå langs stranden, hvilket tager ca. 45 minutter.

Inden for feriekomplekset er der flere swimmingpools med en separat børnepool og en stor solterrasse med liggestole og parasoller (inkluderet). Poolhåndklæder er tilgængelige mod depositum, og der er gratis liggestole for hotelgæster på stranden.

Der er underholdning for store og små, og hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra på ferien, er der også en dejlig wellnessafdeling.

Hvis du vil holde dig aktiv, er der mulighed for at spille tennis, bordtennis, beachvolley, vandski og meget mere. Børnene kan have det sjovt på legepladsen eller deltage i børneklubben (4-12 år), som drives af hotellets engelsktalende personale. Wellnesscentret har finsk og tyrkisk sauna, jacuzzi, oplevelsesbrusere og meget mere, som er gratis for alle gæster.

I hovedrestauranten serveres alle måltider i buffetform. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af istriske specialiteter og populære internationale retter. Hvis du har bestilt halvpension, indgår der drikkevarer fra automater (sodavand, vand, lokale vine og øl) i middagen. Hotellet har også en à la carte-restaurant og tre barer.

Der er underholdning med live musik og professionelle shows i højsæsonen alle ugens dage, undtagen lørdage.

Hvis det lykkes dig at tage en tur til den gamle bydel i Porec, vil du bestemt ikke blive skuffet. Ud over interessante gamle monumenter finder du en række butikker, vinbarer og restauranter i området.

Du bor således

Komfortable og moderne indrettede værelser med bl.a. aircondition, fladskærms-TV med satellitkanaler, minibar og værdiboks. Aircondition, opvarmning, pengeskab, sat-tv, telefon, internet, minibar, hårtørrer, bruser og toilet.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, indendørspool-/udendørspool, solstol, strandservice, fitness-center, sauna, boblebad, bar, diskotek/underholdning, Wi-Fi, parkering (mod betaling).

Tilvalg

Barneseng bookes på forhånd, gratis.

Andet

Turistskat indgår.

Ekstranætter

10% rabat på 2 dage eller fler i perioden 12/5-17/5 2024. 3% rabat på 5 dage eller fler i perioden 1/6-15/6 2024. Gælder for bookinger senest 14/6 2024.

Ankomst

Indcheckningstid: 14:00, udcheckningstid: 10:00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider