Blue Sea Costa Teguise Gardens

Costa Teguise, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Spa
  • Afstand strand: 2 km
  • Restaurant
  • DistanceToTown: 7 km, Arrecife
  • Bar
  • PoolChildren
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/lanzarote/costa-teguise/blue-sea-costa-teguise-gardens/
  • Pool
  • DistanceToBeach: 1,5 km

Hotelinformation

God beliggenhed, gode lejligheder og All Inclusive
Bor du på hotel Blue Sea Costa Teguise Gardens, er der ingen risiko for, at du kommer til at kede dig. Hotellets personale arrangerer flere aktiviteter i løbet af dagen. Du kan dog også tage sagen i egen hånd og udfordre familien eller vennerne til en match på multibanen, hvor du kan spille både tennis, basket og fodbold eller tage kampen op på bordtennisbordet (mod depositum). Derudover har hotellet også en indendørs squashbane (mod betaling), samt et mindre fitness.

Trænger du til en pause, kan du slappe af i poolbaren eller i en solstol omkring det store poolområde, hvor der også findes en børnepool for de mindste. Hotellet har et simpelt spaområde med sauna og jacuzzi (mod betaling), hvor du kommer helt ned i gear. Om aftenen sørger hotellet for underholdning og shows for hele familien.

Alle lejligheder har eget te-køkken, men dit ophold er med All Inclusive. Dermed er mad og drikke inkluderet, og du skal blot koncentrere dig om at nyde ferien. Måltiderne serveres i hotellets restaurant, og flere gange i ugen er der tema-aftner og showcooking i buffeten. Derudover serveres der kolde drinks og snacks i poolbaren gennem hele dagen.

Også uden for hotellets område byder Costa Teguise på mange oplevelser. Hotellet ligger 1,7 kilometer fra den populære sandstrand, Playa de las Cucharas. På standen kan du dyrke bølgerne eller nøjes med at beundre de mange windsurfere, der holder til her. Lidt nærmere hotellet ligger den vindbeskyttede strand, Playa Bastian, som mange børnefamilier foretrækker.

Costa Teguise ligger nær skønne naturområder, og badebyen byder på et bredt udvalg af restauranter, barer og butikker. Vil du opleve en lidt større by, kan du tage på tur til Lanzarotes gamle hovedstad, Teguise. Her er der marked hver søndag, hvor du kan købe lokale specialiteter og nyde den hyggelige atmosfære.

Sådan bor du
På Blue Sea Costa Teguise Gardens kan du bo i rummelige 2-værelses eller 3-værelses lejligheder.
Lejlighederne har egen balkon eller terrasse/have. Alle lejligheder har et mindre te-køkken med mikroovn og køleskab. Hårtørrer (mod depositum). I kan bo op til tre personer i de 2-værelses lejligheder. I 3-værelses lejligheder kan I bo op til fem voksne og et barn.

Alle lejligheder har eget te-køkken, men jeres ophold er med All Inclusive.

Pension
Opholdet er med All Inclusive. 

Mere om Blue Sea Teguise Gardens
Der er gratis WiFi på hele hotellet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider