Four Seasons Resort Sharm EL Sheikh

Sharm el Sheikh, Egypten Flag - Egypten

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Lufthavn Sharm el-Sheikh (SSH): 7.7 km (9 mins)

Hotelinformation

Overnatter du ved Four Seasons Resort Sharm EL Sheikh, som ligger på stranden i Sharm El Sheikh, er du kun 15 minutters gang fra Hajbugten og SOHO-pladsen. Dette hotel 5 ligger 12 km fra Domina Coral Bay Kongrescenter og 14,6 km fra Nabq-bugten. Føl dig hjemme i et af de 289 aircondition-afkølede værelser, der indeholder køleskab og LED-tv. Der tilbydes satellitkanaler og en dvd-afspiller som underholdning, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Badeværelserne har separat badekar og bruser med dybe badekar og brusehoved med spredningseffekt. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og skriveborde. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Hajbugten - 0,7 km
SOHO-pladsen - 0,9 km
Montazah Strand - 1,2 km
Shark's Bay Strand - 1,6 km
Sharm el-Sheikh Golfresort - 4,3 km
Sharm El-Sheikh International Convention Center - 4,4 km
Jackson-revet - 7 km
Rehana Strand - 9,6 km
Hollywood Sharm El Sheikh - 10,9 km
Sinai Grand Casino - 11,3 km
Domina Coral Bay Kongrescenter - 12 km
Cleo Park - 12,6 km
Nabq-bugten - 14,6 km
Ras Mohamed National Park - 15 km
Det Røde Hav - 15,3 km

Den foretrukne lufthavn for Four Seasons Resort Sharm EL Sheikh er Sharm el-Sheikh (SSH-Sharm el-Sheikh Internationale Lufthavn) - 9,5 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et døgnåbent forretningscenter, hurtig indtjekning og hurtig udtjekning. Planlægger du et arrangement i Sharm El Sheikh? På dette hotel er der et område på 80 kvadratmeter til rådighed, bestående af et konferencecenter og 6 mødelokaler. Gæster tilbydes lufthavnstransport tur-retur mod et tillægsgebyr, og gratis parkeringsservice findes desuden på stedet. Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan slappe af og nyde massage, kropsbehandlinger samt ansigtsbehandlinger. Du kan drage fordel af rekreative faciliteter, såsom en natklub, udendørs tennisbaner og et motionscenter. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer concierge-tjenester, spillehal/spillerum og gavebutik/aviskiosk. Med den gratis strandtransport kan du nemt komme til stranden. Snup en bid mad på en af dette hotels 12 restauranter, eller bliv på værelset og nyd godt af roomservice. Tørstig? Stedet har 6 barer/lounger samt 2 strandbarer, hvor du kan slukke tørsten. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 07.00 til kl. 11.00.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 80 USD for voksne og 40 USD for børn (cirkapriser)
  • Der er mulighed for køkken/tekøkken mod et tillægsgebyr
  • Betaling med kreditkort er underlagt et tillægsgebyr på 4%

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Lokale love kan muligvis afholde ugifte gæster fra at dele værelse. Gæsterne er ansvarlige for at fremvise vielsesattest, hvis det kræves af overnatningsstedet.
  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Op til 2 børn i alderen 12 år og derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Der kan være begrænset adgang til visse faciliteter. Gæster kan kontakte overnatningsstedet for flere oplysninger via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Byggearbejde er i gang ved en nabobygning, og der kan forekomme støj fra dette byggeriarbejde.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider