Barceló Lanzarote Active Resort

Costa Teguise, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 2 km
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/lanzarote/costa-teguise/barcelo-lanzarote-active-resort/
  • DistanceToBeach: 2 km
  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • PoolChildren
  • DistanceToTown: 4 km, Arricife
  • Aircondition

Hotelinformation

Skønt resort med mange dejlige pools og moderne sportsaktiviteter
Barceló Lanzarote Active Resort tilbyder den perfekte kombination af et fantastisk sportsresort kombineret med feriebyen Costa Teguises rolige byliv. Hotellet er designet til gæster, der nyder kombinationen af wellness, sport, god mad og afslapning – uanset om du rejser som par, alene, som familie eller venner.

Barceló Lanzarote Active Resort er genopstået som et totalt renoveret sportsresort bestående af det tidligere Occidental Lanzarote Mar og Occidental Lanzarote Mar. Du kan se frem til ophold i indbydende værelser med fokus på komfort og topmoderne sportsfaciliteter.

Nyder du at bruge feriedagene på to hjul, har hotellet et cykelcenter, hvor du både kan leje cykler eller servicere din egen mellem turene. Hotellet har en CrossFit-træningsområde samt en 10 baners bred olympisk pool, klatrevæg og andre udfordrende faciliteter. Vær også med til SUP-yoga, vandaerobic, løbetræning eller træning i mindfulness. Spiller du golf, er der kun få kilometer til Costa Teguise golf. Lanzarote er også en oplagt destination for dig, der ønsker at dyrke forskellige former for surfing.

Foruden den olympiske pool, findes også pools, der indbyder mere til afslapning. I alt er der seks poolområder. På det omkringliggende soldæk finder du nemt en afslappende krog, hvor du kan nyde solen på en af de mange solstole.

Fokus på kulinariske oplevelser og underholdning for alle aldre
Hotellet tilbyder aktiviteter og underholdning for alle aldre. For de voksne er der musikalsk aftenunderholdning og forskellige kulturelle aktiviteter. For børn og unge er der forskellige områder med underholdning og aktiviteter arrangeret af hotellets animationsteam. De yngste kan lege pirat eller prinsesse for en dag, men familiens unge kan hænge ud sammen.

Det er op til dig, om du vil have halvpension, All Inclusive eller All Inclusive Ultra. Hotellet har en række forskellige restauranter med varierende og tematiserede mad. Prøv fx den orientalske eller italienske restaurant eller den stemningsfulde sportsbar.

Sådan bor du
Barceló Lanzarote Active Resort tilbyder forskellige værelsestyper. Alle værelser har separat bad/toilet og er indrettet med aircondition, minibar (mod betaling), safeboks (mod betaling), fjernsyn, hårtørrer og kaffe/tefaciliteter på værelset. Der er gratis WiFi på alle værelserne.

Dobbeltværelser med balkon/terrasse er cirka 32 m2 store. Der er plads til maks. to personer.

Juniorsuite med balkon/terrasse er cirka 42 m2 og indrettet med et separat soveværelse og et opholdsrum med sovesofa. Der er plads til maks. tre personer.

Familie suite med balkon/terrasse er cirka 45 m2 og indrettet med et separat soveværelse med en dobbeltseng og en køjeseng samt et opholdsrum med en sovesofa samt et køleskab og en mikroovn. Der er plads til maks. fem personer (heraf maks. tre voksne).

Pension
Halvpension indgår i prisen, men du har mulighed for at opgradere til All Inclusive eller All Inclusive Ultra. Læs mere herunder. 

Mere om Barceló Lanzarote Active Resort
Der er håndklædeservice (depositum 10 euro - første skift er gratis, herefter to euro pr. skift).

Den olympiske pool kan benyttes mod betaling.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider