Ibersol Antemare (ONLY ADULTS)

Sitges, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Lufthavn Barcelona (BCN): 33.7 km (30 mins)

Hotelinformation

Det herlige hotel ligger i et roligt beboelseskvarter i Sitges (Costa del Garraf), ca. 50 m fra stranden. Den skønne gamle bydel ligger ca. 700 m væk. Her finder man mange forskellige restauranter, barer og forretninger. Den nærmeste banegård er Sitges. Der er ca. 200 m til en forbindelse med offentlig transport.

Hotellet er bygget i 1970 og blev renoveret i 2009. Det ligger på en hovedgade og består af en 3-etagers hovedbygning og en 3-etagers sidebygning med i alt 116 værelser. Bygningerne rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs og elevator. På hotellet er der bar, pub, tv-stue og en klimatiseret a la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling. Ydermere er der konferencerum og en offentlig internetcomputer.

De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, klimaanlæg, centralvarme, safe, sofahjørne og altan.

Gæsterne kan benytte hotellets 2 swimmingpools med børnebassin, pool-/snackbar, liggestole og parasoller samt solterrassen. Mod betaling kan man i et wellnesscenter få Talasso Terapi, gå i sauna eller få massage. 5 km væk finder man en golfbane.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider