Occidental Roca Negra - Adults Only

Agaete, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 700 m
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Gran Canaria (LPA): 55.2 km (46 mins)

Hotelinformation

Dette charmerende strand-hotel ligger i området Agaete på den nordøstlige del af Gran Canaria inde mellem vestkystens mange klipper. Denne eksklusive destination er ikke som noget andet turistområde. Her vil selv den mest krævende gæst nyde det milde klima og samtidig kunne udforske denne storslåede region. Dette familievenlige city-hotel ligger 5 minutters gang fra Puerto Agaete (havn) og stranden, mens busstationen ligger ca. 3 km væk. Herudover ligger Las Palmas ca. 30 km fra ferielandsbyen, og der er ca. 51 km til Gran Canaria lufthavn.

Dette designer-hotel er indrettet med komfortable møbler og har en minimalistisk stil med rare jordnuancer og sten. Dette gør hver eneste krog til det helt ideelle sted at slappe af. Gæsterne på dette klimatiserede business-hotel tilbydes i alt 87 værelser og bydes velkommen i en foyer døgnåben reception, ligesom der også er safeboks og elevator. Af andre faciliteter er der frisørsalon, fjernsynsstue, legeplads, læsestue med bøger på forskellige sprog samt café, bar og restaurant. Desuden er der trådløs internetadgang på hele hotellet og et veludstyret business-center, som tilbyder oversættelse og sekretær på anmodning. Endvidere kan gæsterne bestille roomservice, vasketøjsservice og renseri, benytte parkeringspladsen og garagen eller stedets konferencelokaler med sollys og alt muligt udstyr, som egner sig til forskellige former for arrangementer.

Hvert enkelt værelse rummer eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer samt en dobbeltseng og en møbleret terrasse, som vender ud mod havet. De fleste værelser har også en sovesofa, som udvider værelsets belægning. Af yderligere værelsesbehageligheder er der telefon, satellit-tv, digital safeboks, trådløs internetadgang, minibar og regulerbare klimaanlæg og radiatorer.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider