The Style

Rom, Italien Flag - Italien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Bar
  • Air condition
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Roma Fiumicino (FCO): 32.4 km (41 mins)

Hotelinformation

Ligger i hjertet af Rom's historiske centrum, få skridt fra Den spanske Trappe og Fontana della Barcaccia Bernini's Barok Mesterstykke og Den elegante Via Condotti med eksklusive Montre af de fineste Huse. | The Style Hotel Rome er Det nye Butik Hotel som er del af Mood Hotel Group. Ligger i hjertet af Rom's historiske centrum, Få skridt fra Den Spanske Trappe og Fontana della Barcaccia, Bernini's Barok Mesterstykke og Den elegante Via Condotti, eksklusive Montre af De fineste Huse. Enhver detalje er designet specielt for at give Dem mulighed for en unik oplevelse af kunst og mode.

Begynd dagen med en Amerikansk morgenmadsbuffet serveret hver dag fra 7.00 til 10.30 i Loungen i stueetagen. Blandt produkterne vil De finde organiske og lokale varer, glutenfri og laktose fri mad. Alle produkter er omhyggelig udvalgt for at tilbyde gæstermne en komplet og sund morgenmad.

Alle værelser er moderne og minimalistisk stil. Møbleret med moderne design. King-size seng med blød hyper allergivenlig høj kvalitet madrasser. Elegant marmor badeværelser med bruser og høflighedssæt.

For at forsikre at al komfort vi har udstyret hvert værelse med HD-Flad screeen Satellite Tv, gratis WiFi-internet adgang, safetyboks, aircondition og opvarmning med individuel kontrol, gratis minibar ved ankomsten, en kedel med et udvalg af te og kaffe.

Centrum: 2 km | Lufthavn: CIA 16 km, FCO 30 km

Bar

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider