Novus Hotel

Athen, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 15 km
  • Afstands center: 1000 m
  • Lufthavn Athen (ATH): 41.8 km (37 mins)

Hotelinformation

Hotellet har en praktisk beliggenhed i det kulturelle og historiske hjerte af Athen, hvorfra gæsterne kan gå til Omonoia-pladsen, Syntagma, Plaka, Monastiraki, Agore og Parthenon og det nye Akropolis Museum. Hotellet er også godt forbundet med Athens metro og tilbyder adgang til flere forskellige bus- og sporvognslinjer. Det tager ca. 10 minutter at gå til Athen centrum, og Metaxourgeio metrostation ligger lige uden for hotellet. Fra hotellet er der herudover 10 km til Piræus Havn og 25 km til Athens internationale lufthavn.

Dette splinternye hotel byder gæsterne velkommen til en stilfuld, urban og essentiel oplevelse af byen. Der tilbydes 85 værelser og suiter. Af faciliteter på hotellet er der en foyer med døgnåben reception, mulighed for at foretage check-out samt concierge, portner og opbevaring af bagage. Gæsterne tilbydes også 60 gratis underjordiske parkeringspladser, mens baren Viewrooftop ('Udsigtstaget') langs swimmingpoolen tilbyder snacks og drikkevarer, og Atrium bar og salon tilbyder morgenmad og snacks. Der er endvidere 2 mødelokaler, som egner sig til selskaber og møder med plads til 350 gæster og moderne audiovisuelt udstyr. Af yderligere faciliteter er der vekselbørs, garderobe, elevator, fjernsynsstue, restaurant, internetadgang og mulighed for at bestille roomservice i 18 timer af døgnet. Der er mod betaling tilmed mulighed for at bestille vasketøjsservice og renseri.

Værelserne i kategorien standard rummer støjisolerede vinduer med termoruder (visse værelser tilbyder altan), 22-tommers fladskærmsfjernsyn med satellit-tv, ligesom der er gratis og trådløs internetadgang på alle værelser og i alle fællesområder. På værelserne er der herudover et skrivebord og telefon, radiator og klimaanlæg, minikøleskab, safeboks, dobbeltseng og radio. Hvert enkelt værelse råder også over eget badeværelse med brusebad eller badekar, hårtørrer og luksuriøse badeværelsesfaciliteter.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider