Grupotel Aguait Resort and Spa. Adults Only

Cala Ratjada, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 20 m
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 79.8 km (1 hour 4 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger tæt ved havet og er omgivet af indtil flere bademuligheder. Det ligger i en lille pinjelund, som er adskilt fra hotellet af en vej. I Cala Ratjadas centrum ca. 2 km væk finder man forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder, mens der blot er 1 km til badebugten Son Moll. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige foran hotellet (20 m).

Det fuldt klimatiserede hotel er bygget i 1963 og blev komplet renoveret i år 2000. Det er på 3 etager og råder over i alt 189 værelser, heraf 29 enkelt- og 160 dobbeltværelser. Det kan endvidere tilbyde sine gæster et pool- og havelandskab, en stilfuld foyer med elevatorer, en salon og en døgnåben reception. Hertil kommer en hyggelig lobbybar med klaver og en klimatiseret restaurant med separat ikke-ryger-afdeling og børnestole. Hotelgæsterne kan desuden benytte sig af den offentlige internetadgang (mod betaling) og hotellets vaskeservice. Herudover er der gode parkeringsmuligheder

De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv, radio, minibar, klimaanlæg, centralvarme, safeboks og altan.

På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med havvand og børnebassin samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Hotellet kan endvidere tilbyde en indendørs swimmingpool, et fitness-studie og en sauna. I tennisklubben 300 m fra hotellet er der 11 grusbaner. Mod betaling kan man desuden spille bordtennis, boccia og golf. Hotelgæsterne tilbydes hver dag et afvekslende aktivitetsprogram.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider