BG Rei del Mediterrani

Alcúdia, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 650 m
  • Afstands center: 8 km
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 66.1 km (56 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger i hjertet af Alcudia Bugt, kun 500 m fra den hvide sandstrand. Forskellige restauranter, barer, beværtninger og indkøbsmuligheder ligger ca. 100 m fra hotellet, forbindelser med offentlige transportmidler ca. 200 m væk og Alcudia by og lystbådehavn inden for 5 km.

Strand-hotellet rummer 242 værelser og tilbyder en restaurant, en bar, et konferencelokale, trådløs internetadgang, en natklub og en butik. Ud over en foyer med døgnåben reception og check-out service samt safeboks, vekselbørs og elevator tilbyder dette klimatiserede etablissement også mulighed for at bestille vasketøjsservice, en cykelkælder og udlejning af cykler. Endvidere kan gæster i bil efterlade køretøjet på hotellets parkeringsplads. Yngre gæster vil finde underholdning i miniklubben og kan boltre sig på legepladsen.

Ud over eget badeværelse med badekar og hårtørrer rummer værelserne af behageligheder telefon, satellit-/kabel-tv, radio og centralt regulerede klimaanlæg og radiatorer. Som en del af standardindretningen er der også en altan eller terrasse i alle boligenheder.

Hotellet tilbyder en indendørs og en udendørs swimmingpool med børnebassin, og langs kanten finder man en snackbar samt liggestole og parasoller. Herudover kan man også gå i boblebad, sauna og tyrkisk bad, ligesom gæsterne tilbydes afslappede massagebehandlinger og særlige spa-pakker. Til de aktive gæster har hotellet 2 tennisbaner, en squashbane, en minigolfbane, en minifodboldbane (græs), en basketballbane, en volleyballbane og et fitness-studie. Som alternativ hertil kan gæsterne deltage i vandgymnastik, dyrke aerobic eller spille petanque. Mod betaling er der også mulighed for at prøve kræfter med windsurfing, sejlads, vandcykler og hesteridning. Golfentusiaster vil desuden finde den nærmeste golfbane, Alcanada golfbane, omkring 5 km fra etablissementet (mod betaling). Tillige tilbydes der underholdningsprogrammer for både børn og voksne på hotellet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider