Cathrin Hotel

Faliraki, Grækenland Flag - Grækenland

Mixx Travel
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Afstands center: 13 km
  • Internet
  • Distance Centre: 25kmRhodosLufthavnca13km

Hotelinformation

Vær opmærksom på, at vi ikke har dansk guideservice på Rhodos. I perioden 1. juni – 27. oktober tilbyder vi engelsk- og finsktalende guideservice. 

Cathrin Hotel er et hyggeligt hotel beliggende i det smukke og rolige Ladiko-område ved Faliraki. Hotellet er bygget på en bakke med udsigt over Ladiko bugten, og er fordelt på seks en- og toetagers bygninger. Hotellet er et godt valg for både store og små, og hotellet er ideelt for familier, par og venner som vil bo godt i smukke omgivelser.

Det dejlige poolområde indbyder til både afslapning og en kølig dukkert i poolen. Her kan du slå dig ned på en solseng under en parasol, tage en kølig dukkert i poolen eller nyde en lækker drink i baren. Her er selvfølgelig også en børnepool til de mindste. Foretrækker du sand og saltvand ligger både Ladiko bugten og den populære Anthony Quinn strand kun en kort spadseretur fra hotellet.

Hotellet animationsteam arrangerer sjove aktiviteter for hele familien, og her er også en legeplads hvor de mindste kan have det sjovt. Skal formen holdes ved lige kan i udfordre hinanden i et slag tennis eller træne i fitnessrummet (mod betaling).

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet mod betaling. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider