Akti Imperial Resort

Ixia, Grækenland Vis på kort

Mere om faciliteter ▼

Faciliteter

 • Beach chair
 • Beach towel
 • Credit card
 • Elevator
 • Træningscenter
 • Internet
 • Medical
 • Pool children
 • Pool indoor
 • Håndklæder ved poolen
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Wellnes
 • All inclusive

Afstand

 • Afstand strand: 0m
 • Afstands center: Ca. 1 km til Ixia, ca. 3,5 km til Rhodos stad

Antal

 • Antal etager: 9
 • Antal værelser: 707

Andre

 • Built year: 1968, renoveret 2017
 • Måltider: All Inclusive
 • Room floor: Laminat
 • Transfer time: Cirka 30 minutter
 • Pool: 4

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Der er ingen tilbud i øjeblikket

Desværre fandt vi ingen rejser som svarede til din søgning.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Hotelinformation

Perfekt beliggenhed og All Inclusive døgnet rundt
Akti Imperial ligger virkelig perfekt, lige ved stranden og med en smuk udsigt. Her kan du flyde rundt i det store, flotte poolområde, og nyde feriestemningen på en af de skønne terrasser med smuk udsigt over pool og hav.

På hotellet er der masser af faciliteter og aktiviteter til både par og familier. Du kan blandt andet aktivere dig med et stort udvalg af sportsfaciliteter, et flot spacenter, hvor der også er træningscenter, samt aftensshows, lege og aktiviteter, børneklub, minidisco, escape room og 7D-biograf?

Der indgår et bredt All Inclusive-program døgnet rundt, og der er flere forskellige restauranter og barer at vælge imellem som serverer buffet, lokale og flere internationale drikkevarer, snacks, desserter og naturligvis is.

Du bor i lyse, moderne værelser, som mange har en skøn udsigt over det smukke blå Ægæiske Hav. Akti Imperial ligger tæt på både Ixia og den pulserende Rhodos by – perfekt for udflugter.

Dette hotel er et af Nazars herlige kvalitetshoteller i vores Holiday Collection, hvor du får meget for pengene.

To poolområder lige ved stranden
Når du bor på Akti Imperial har du et hav af bademuligheder. Der er to store pools; én med saltvand og én med ferskvand. De to pools er hjertet af hotellet, og her er en hyggelig feriestemning. Du har en smuk udsigt over havet, mens du ligger i en dejlig have. Der findes også en indendørspool og en børnepool med minirutsjebane, hvor de mindste kan lege.

Fra poolområdet og til stranden går der en privat tunnel under vejen, så du hurtigt og sikkert kan komme frem og tilbage. Den herlige strand er en blandet sten- og sandstrand og byder på skønne dukkerter i det turkise vand.

Ved både poolområdet og på stranden er der solsenge og parasoller der frit kan benyttes.

Pool- og strandhåndklæder kan lånes uden omkostninger.

All Inclusive døgnet rundt
Når du bor på Akti Imperial er det med All Inclusive, som giver dig mulighed for at nyde ferien uden bekymringer over madbudgettet – alt er betalt hjemmefra! Morgenmad og aftensmad serveres i hovedrestauranten og består af en buffet med både græske specialiteter og internationale klassikere, samt enkelte retter, som tilberedes ved show cooking-stationer i restauranten.

Ved begge pools er der er restaurant og bar, der har åbent det meste af dagen og aftenen. Her serveres der snacks og frugt i løbet af dagen. Og så er der jo, ej at forglemme, is hele døgnet! For natteravnene er der desuden en natrestaurant, der serverer drikkevarer og enkle retter i løbet af natten.

Lokale og en del internationale drikkevarer er inkluderet i All Inclusive-programmet.

Som en del af Akti Imperials store All Inclusive-udbud er der også fire temarestauranter; græsk, italiensk, græsk fisk- og skaldyrsrestaurant samt asiatisk fisk- og skaldyr kombineret med sushi. Her bydes man oftest på en tasting-menu. Ét besøg på hver af restauranterne per uge er inkluderet i prisen, alt afhængigt om der er plads. Husk at bestille bord i god tid.

Mod betaling

Visse internationale drikkevarer.

Dans løs til minidisco
På Akti Imperial han man selvfølgelig også tænkt på børnene! De møder venner og finder på sjove ting i den internationale børneklub og ungdomsklub, og danser løs til de bedste sommerhits til minidisco. På den måde kan de mindste nemt finde nye, jævnaldrende venner at hygge sig med på ferien. De kan også lege på hotellets legeplads.

Deltag i aktiviteterne
Aktivitetsguiderne på Akti Imperial arrangerer forskellige aktiviteter i og omkring poolen, såsom vandaerobics og andre sjove påfund. De fleste aftener er der forskellige aftensshows, blandt andet kabaret i amfiteateret, international live musik i nogle af barerne eller græsk aften med liveband og dansere.

Hvis du selv vil finde aktiviteter, så er der også masser du kan vælge imellem! Du kan både spille tennis, basket, beachvolley, billard, bordtennis, prøve escape room, 7D-biograf og forskellig vandsport på stranden. Der wifi frit tilgængeligt over hele området og på værelserne.

Vil du satse på at tage det stille og roligt, så tag forbi spaafdelingen og nyd de herlige faciliteter og måske give dig selv en afslappende behandling. Der er også et fitnesscenter for dig, som gerne vil holde træningen ved lige på ferien.

Akti Imperial har en super beliggenhed midt i Ixia, kun fem minutter fra Rhodos by. Både Ixia og Rhodos by tilbyder shopping, restauranter og skøn feriestemning – så dig, der vil udforske Rhodos på ferien, har gode muligheder for det.

Mod betaling

Behandlinger i spacenteret, billard, vandsport, escape room, 7D-biograf.

Lyse og moderne værelser
På Akti Imperial bor du i moderne værelser holdt i behagelige farver, og med klinkegulv. Alle værelser har wifi, altan, air condition, deponeringsboks, tv, elkedel samt kaffe og the. Minibaren bliver, som en del af All Inclusive, fyldt op med både vin, øl, sodavand og vand hver dag. På badeværelset er der brusekabine og hårtørrer.

Dobbeltværelse, 2-3 personer
Dobbeltværelset er ca. 25 m² og der er to rigtige senge samt en sovesofa, der måler 180x90 cm. Der skal bo mindst to fuldt betalende personer og der kan max bo tre voksne. Det er muligt at få én børnepris. Du kan vælge mellem landudsigt, delvis havudsigt (Seaside) og havudsigt. De to sidstnævnte mod tillæg. Værelset (med valgfri udsigt) kan bookes som enkeltværelse mod tillæg.

Familjesuite Annex, 2-5 personer
Familie Suite Annex ligger i en annex-bygning, som er i direkte forbindelse til resten af hotellet. Alle værelserne i annex-bygningen har udsigt mod land. Familie Suiten er ca. 50m² og der er både et soveværelse og stue. I soveværelset er der to rigtige sengepladser, mens der i stuen er tre sovesofaer, der når de er slået ud måler 190x90 cm. Der kræves mindst to fuldt betalende personer og der kan max bo maks. fem personer. Det er muligt at få én børnepris.

Sauna og behandlinger
Til dig, som ønsker lidt ekstra fred og ro, kan du besøge Akti Imperials spacenter. Her finder man indendørspool, sauna, jacuzzi og dampbad, der frit kan afbenyttes. Mod betaling kan du også nyde skønne behandlinger, såsom massage, hvis du vil unde dig selv lidt ekstra.

Mod betaling

Behandlinger i spacenteret


Indendørspoolen er opvarmet i perioden 31/5-31/10.

Vis på kort

Kort