Alua Leo

Playa de Palma, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 100 m
  • Afstands center: 400 m
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 4.2 km (7 mins)

Hotelinformation

Dette kendte middelklassehotel har en god beliggenhed ved stranden lige på den anden side af vejen. Hvis man vælger dette hotel, har man alle muligheder for at få en begivenhedsrig ferie. Hotellet ligger kun ca. 400 m fra Ca'n Pastillas centrum og ca. 9 km fra Palma, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Lufthavnen ligger ca. 3 km væk.

Det velholdte hotel blev renoveret i 2001. På dets 5 etager har det i alt 285 værelser, heraf 10 enkelt- og 275 dobbeltværelser (kan også benyttes af enkeltpersoner). Det kan tilbyde sine gæster en 200 m² stor have med solterrasse, en klimatiseret foyer med døgnåben reception, to elevatorer og en vekselbørs. Hertil kommer en café, et spillerum, en tv-stue, et konferencerum, en restaurant med børnestole, klimaanlæg og separat ikke-ryger område. Ydermere er der en internetterminal og en cykelkælder, ligesom der er mulighed for at bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom. Der er ligeledes gode parkeringsmuligheder.

De smagfuldt indrettede værelser har flisebelagt badeværelse med brusekabine samt telefon, satellit-/kabel-tv (mod betaling), klimaanlæg, centralvarme, safeboks og altan eller terasse.

Hotellet råder over en udendørs pool med børnebassin og en solterasse med parasoller og liggestole. Hotellet tilbyder aktiviteter som vandaerobic, bueskydning, billard/snooker samt tennis, bordtennis og minigolf (mod betaling). Endvidere er der et underholdende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram. På stranden står der liggestole og parasoller til rådighed for hotellets gæster.

Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra en buffet. Ydermere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider