Grupotel Playa de Palma Suites & Spa

Playa de Palma, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 500 m
  • Afstands center: 5 km
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 8.8 km (10 mins)

Hotelinformation

Det attraktive luksushotel er beliggende på en lille bakke ca. 500 m fra Playa de Palma og 15 km fra Palma. Der er ca. 400 m til stranden og 500 m til bymidten. Indkøbsmuligheder, restauranter, barer og klubber ligger inden for en radius af 200 m fra hotellet. Der afgår endvidere offentlige transportmidler kun 150 m væk, mens der er 7 km til en golfbane.

Kurhotellet er bygget i 2004 og består af en 3-etagers hovedbygning og tre sidebygninger med i alt 133 suiter. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs, elevator og café. Herudover rummer bygningen en bar, en pub og en klimatiseret restaurant med børnestole. Gæsterne har endvidere mulighed for at gå trådløst på Internettet (mod betaling) samt bestille vasketøjsservice og roomservice og få hjælp i tilfælde af sygdom. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads og en cykelkælder.

De luksuriøst indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, tekøkken, minibar, køleskab, centralvarme, safeboks, opholdsstue og altan eller terrasse.

Hotellet råder over en indendørs såvel som to udendørs swimmingpool med henholdsvis ferskvand og saltvand. Mod et depositum kan man låne badehåndklæder og badekåber. Endvidere er der et børnebassin, en poolbar og en solterrasse med liggestole og parasoller. Gæsterne kan også dyrke vandaerobic, få massage (mod betaling) og gå i dampbad eller solarium (mod betaling). Hotellet har tilmed et 1.800 m2 stort wellnessområde med indendørs pool, to saunaer, en termal iszone, et afslapningsområde, en whirlpool, et tyrkisk bad og oliebrusere. Der er også mulighed for at spille tennis (mod betaling), bordtennis, basketball, beachvolley, billard (mod betaling) og minigolf (på nabohotellet) samt dyrke aerobic og leje cykler. Flere gange om ugen arrangerede der aftenshows og livemusik.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider