Arte hotel

Rhodos by, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 50 m
  • Lufthavn Rhodos (RHO): 13.9 km (25 mins)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Hotelinformation

Dette hotel er roligt beliggende i centrum af Rhodos by. Stranden ligger ca. 50 m væk. De berømte seværdigheder ligger kun 5 minutters gang fra hotellet. Øen er blandt de smukkeste i Middelhavet og en af de mest populære af de græske øer.

Klubben blev moderniseret i 2024. Hotellet byder gæster velkommen i en 6-etagers bygning med elevator og 125 ikke-ryger værelser. Det flersprogede personale i receptionen i lobbyen står klar til at hjælpe dig med ind- og udtjekning. Faciliteterne på hotellet inkluderer bagageopbevaring og pengeskab. Der er trådløs internetadgang på offentlige områder. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. En række butikker, herunder et supermarked og souvenirbutik, er gode til at shoppe eller bare surfe på. En have giver ekstra plads til hvile og afslapning i det fri. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer i garagen eller på parkeringspladsen (uden ekstra gebyr). Yderligere tjenester og faciliteter omfatter en 24-timers sikkerhedsservice, en biludlejningsservice, lægehjælp, en alarmopkaldsservice, en vaskeservice og en hotellæge. Businesscenteret er til rådighed for gæsternes forretningsbehov og tilbyder en faxmaskine.

Aircondition og centralvarme sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. I de fleste enheder kan gæsterne nyde udsigten over havet fra en balkon eller terrasse. Værelserne har en dobbeltseng. Ekstra senge og børnesenge er tilgængelige efter anmodning og mod et gebyr. Der er også værdiboks og skrivebord. Yderligere funktioner omfatter et køleskab, et minikøleskab og en te- og kaffemaskine. Værelserne er udstyret med telefon med direkte opkaldslinje, fjernsyn med satellit-/kabelkanaler, radio og WiFi (uden ekstra gebyr) og giver gæsterne mange måder at holde sig forbundet og underholdt. Et udvalg af puder sikrer et behageligt ophold. En hårtørrer og en telefon er tilgængelige på badeværelserne, som er udstyret med en bruser og et badekar. For ekstra komfort på badeværelserne tilbydes gæsterne kosmetiske produkter. Familieværelser er tilgængelige for forældre med børn.

Sports- og fritidsmulighederne tilbyder gæsterne masser af muligheder for at være aktiv. Gæsterne kan nyde en forfriskende svømmetur i det udendørs poolområde. En kort pause eller en hel eftermiddag på solterrassen, som byder på liggestole og parasoller, er godt givet ud. Forfriskende drinks serveres i snackbaren ved poolen. Gæsterne kan nyde indendørs aktiviteter, herunder bordtennis. Om aftenen kan gæsterne slappe af til levende musik (uden ekstra gebyr).

Spisefaciliteterne omfatter en spisestue og en bar. Gæsterne kan nyde en række restauranter (ikke-ryger, buffet, à la carte, klimaanlæg og høje stole). Halvpension kan bestilles. Morgenmad, en frokost à la carte og en omfattende middagsbuffet byder på masser af lækker variation. Diætmad, glutenfri måltider, vegetarretter, laktosefri mad og vegansk mad er tilgængelige. Kokkene vil også tilberede børnemåltider mod et ekstra gebyr. Babymad (efter anmodning) sørger for de smås velbefindende. Klubben tilbyder også særlige forplejningsmuligheder. Show cooking er en særlig attraktion. Ikke-alkoholholdige drikkevarer og alkoholholdige drikkevarer er tilgængelige mod et ekstra gebyr. Der er også internationale mærker.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider