AluaSun Continental Park Hotel & Apartments

Alcúdia, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Børneclub
  • Afstand strand: 150 m
  • Afstands center: 4 km
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 65.8 km (56 mins)

Hotelinformation

Komplekset ligger kun 100 m fra Playa de Muro og tæt på Albufera Naturreservat, som tilsammen udgør en af de længste og dejligste strande på øen. Området tilbyder også et stort udvalg af supplerende serviceydelser. Strand-hotellet ligger 6 km fra centrum af byen Alcudia, mens der til Palma de Mallorca-lufthavnen, Son Sant Joan, er omkring 63 km.

Hotellet består af 2 separate bygninger i det samme kompleks, som deler et fællesområde. Komplekset har en udendørs terrasse med swimmingpools og haveområder. Der er en stor fjernsynsstue og en video. Desuden er alle indendørs faciliteter klimatiseret. Hotellet rummer 155 værelser, en foyer med døgnåben reception, safeboks, spillelokale, legeplads, miniklub, café, bar og en restaurant. Værelserne er tilgængelige med elevator. Endelig er der også en parkeringsplads.

Værelserne tilbyder regulerbart klimaanlæg, satellit-tv, telefon, safeboks, dobbeltseng og altan eller terrasse. Endvidere er de veludstyret med eget badeværelse med brusebad/badekar og en hårtørrer.

Gæsterne kan benytte den udendørs swimmingpool med separat børneområde og snackbar langs swimmingpoolen. Herudover står der liggestole og parasoller til rådighed på solterrassen. Af yderligere faciliteter er der tennis, bordtennis, pool/snooker og underholdningsprogrammer for børn og voksne. Liggestole kan man desuden også leje på sandstranden i nærheden.orgenmaden og aftensmaden tilbydes som buffet.

Fra lufthavnen tager man motorvejen ca. 9 km mod Palma. Før man kommer til hovedstaden, tager man afkørsel 3 mod vejen Andratx, Port d'Alcudia, Via de Cintura. Fortsæt 2 km og tag afkørsel 3B mod Inca, Port d'Alcudia, Son Castelló (motorvej). Når man kommer til Inca, fortsætter man på hovedvejen i retning af Puerto de Alcudia. Før man kommer frem, skal man køre ud på PM-70. Efter 3,5 km drejer man til venstre i rundkørslen for at komme til PM-V-343-1 i retning mod Ses Fotges. Efter ca. 700 m og lige før vejen drejer man til højre ad Calle Lola.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider