Garden Holiday Village

Alcúdia, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Voksenhotel
  • Afstand strand: 1200 m
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 66.3 km (56 mins)
  • Restaurant
  • DistanceToBeach: 1,2 km
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/mallorca/alcudia/garden-holiday-village/
  • Pool
  • Bar
  • DistanceToTown:
  • Aircondition

Hotelinformation

Skønt voksenhotel med flot have
Garden Holiday Village har fået sit navn pga. den flotte have, som hotellet har. I haven gror de bl.a. tomater, peberfrugter, courgetter og vandmeloner, som bruges i madlavningen på hotellets restauranter. 

Garden Holiday Village er indrettet som en hyggelig ferieby, hvor poolen og jacuzzien er i centrum. Der er mange små oaser og balinesiske solsenge, som du kan lægge dig til rette i. Omgivelserne skaber de perfekte rammer for en afslappende og rolig voksenferie. Ønsker du fx en massage i haven, så skal du blot kontakte hotellets reception og bestille en tid.

Flere gange om dagen kan du hoppe på hotellets gratis shuttle bus til stranden. Her kan du leje en solseng og nyde den lækre strand.

Ønsker du at være aktiv under din ferie, så er Garden Holiday Village et oplagt valg. Her er nemlig både et fitnesscenter og forskellige sportsbaner- og muligheder. Du kommer altså ikke til at kede dig, hverken på hotellets faciliteter eller i området omkring hotellet. Der er nemlig flere gode vandre- og cykleruter. Ruterne går hele vejen fra kysten og ind til byerne på øens midte, så uanset om du ønsker en kort eller lang tur, så kan du finde en rute, der passer til din lyst og ambitionsniveau. Efter en dag på eventyr kan du sætte dig til rette i hotellets jacuzzi eller den dejligt varme sauna.

Hotellet har en buffetrestaurant, der dagligt serverer internationale retter såvel som lokale specialiteter, så her er noget for alle. Bliver du sulten mellem de store måltider eller ønsker en let frokost, så kan du besøge hotellets Snack Bar. Her serveres både sandwich, tapas, burgere, veganske retter og søde sager. Dette er mod mer-betaling. 

Alt i alt er Garden Holiday Village det perfekte valg til dig, der ønsker at bo på et hyggeligt og romantisk hotel, som er forbeholdt voksne gæster. Derfor har vi også udvalgt hotellet til at være en del af vores Bravo Duo-koncept.

Sådan bor du
Alle værelser er indrettet med TV, telefon, gratis WiFi, safebox (mod gebyr) og minibar (mod gebyr) samt bad/toilet med bruser og hårtørrer.

Enkeltværelset med balkon/terrasse er ca. 15 m2 stort, og der er plads til én person.

Dobbeltværelset med balkon/terrasse er ca. 18 m2 stort, og der er plads til to personer.

Dobbeltværelset ”Superior” med balkon/terrasse er ca. 26 m2 stort, og der er plads til to personer. Værelset har udsigt til haven og hotellets pool og er desuden indrettet med en opholdsafdeling med sofa og te- og kaffefaciliteter.

Dobbeltværelset ”Superior Premium” med balkon/terrasse og solstole er ca. 26 m2 stort, og der er plads til to personer. Værelset er indrettet med en opholdsafdeling med sofa og te- og kaffefaciliteter. Dertil er der en lille, privat have i forbindelse med terrassen.

Pension
Dit ophold på Garden Holiday Village er med morgenmad. 

Mere om Garden Holiday Village
Hotellet er forbeholdt voksne gæster (+16 år)

Ikke langt væk fra Garden Holiday Village ligger S’Albufeira Nature Park, en skøn nationalpark med stor betydning for biodiversiteten på øen. Her bygger over 200 forskellige fuglearter rede i løbet af året, hvilket skyldes omgivelserne i parken. Det er et oplagt besøg for naturelskere og fugleentusiaster.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider