El Tope

Puerto de la Cruz, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 500 m
  • Afstands center: 300 m
  • Lufthavn Tenerife North Airport (TFN): 25.9 km (23 mins)
  • Lufthavn Tenerife (TFS): 90.0 km (1 hour 4 mins)

Hotelinformation

Hotellet har en ideel beliggenhed i centrum af Puerto del la Cruz og råder over en vidunderlig udsigt over byen i retning af Teide. Der er ca. 5 minutters gang til et indkøbscenter samt centrum af det eksotiske Lagos de Martiánez swimmingpool-kompleks, der er omgivet af atlanterhavsstrand. Endvidere er der ca. 28 km til lufthavnen Tenerife Nord og ca. 90 km til lufthavnen Tenerife Syd.

Bygningen rummer i alt 220 værelser, have, terrasse, foyer med døgnåben reception, vekselbørs, elevator, café, indkøbsmuligheder, frisør, bar, spillelokale, fjernsynsstue og restaurant. Herudover er der konferenceindretninger, offentlig internetadgang, lejeplads, mulighed for at leje cykler eller bestille roomservice og vasketøjsservice.

De lyse og rummelige værelser har en unik karakter og er ned til mindste detalje elegant indrettede. Til faciliteterne hører badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit -tv, radio, opholdsstue og altan eller terrasse. Ved forespørgsel kan der arrangeres safeboks og minibar (mod betaling) på værelserne.

På det sportslige område er der gode muligheder for at holde fysisken ved lige. På hotellet tilbydes der således en udendørs opvarmet swimmingpool, pool-/snackbar, liggestole, parasoller, whirlpool, sauna, solarium, massagetilbud, tennis, bordtennis, aerobic, dart, boccia, aktivitetsprogrammer for børn og gymnastik (delvist mod betaling).

I spisesalen kan hotellets gæster nyde en bred vifte af kulinariske specialiteter i udsøgte, venlige og afslappede omgivelser.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider