Luz Bay

Praia da Luz, Portugal Flag - Portugal

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Spa

Hotelinformation

Dette elegante hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger kun ca. 150 m fra den smukke sandstrand Praia da Luz. Blot 100 m væk ligger bymidten med talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Med de offentlige transportmidler kan man desuden nemt og bekvemt komme rundt til nabolandsbyerne samt byen Lagos, der ligger ca. 8 km væk. Der ligger endvidere et busstoppested lige foran hotellet (50 m). Lufthavnen Faro ligger ca. 85 km fra hotellet.

Hotellet åbnede i 2003 og har fordelt på 3 etager i alt 73 værelser, heraf 29 dobbeltværelser og 44 familieværelser. Det råder endvidere over en 100 m² stor have samt en foyer med døgnåben reception, vekselbørs og elevator. Hertil kommer en hyggelig bar og en restaurant med børnestole. Gæsterne kan desuden benytte den offentlige internetadgang med WLAN.

De komfortable dobbeltværelser er holdt i varme farver og råder over eget badeværelse. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, minikøleskab, klimaanlæg og safeboks. Fra værelserne er der en fantastisk udsigt ud over hotellets have.

På de udendørs arealer finder man to swimmingpools med separat børnebassin, en poolbar (sæsonafhængige åbningstider) samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Derudover har hotellet sauna og tyrkisk dampbad (mod betaling) samt tennisbane. Der ligger endvidere en golfbane ca. 2 km fra hotellet.

Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Aftensmaden kan endvidere vælges som menu. Der er mulighed for at bestille halvpension.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider