Marina Club II

Lagos, Portugal Flag - Portugal

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

Hotelinformation

Hotellet ligger i havnen i Lagos, som er en af de dejligste havne i Europa. Der er ca. 1 km ind til centrum af Lagos, banegården og busstationen. Ligeledes er der til byens sandstrand eller historiske kvarter blot ca. 10 minutter til fods. Faro lufthavnen ligger omkring 80 km væk.

Anlægget blev bygget i 2006 og består af et suitehotel samt to lejlighedsblokke med i alt 115 suiter og 26 luksuslejligheder. Der er både studier og lejligheder med op til tre soveværelser. Hotellet ligger som en oase af ro og komfort. Det rummer en foyer med døgnåben reception, safeboks, elevatorer, café/bar, konferencelokale, diverse forretninger samt trådløs internetadgang. Herudover har gæsterne mulighed for at bestille vasketøjsservice. Endvidere er der en legeplads til de yngste gæster samt mulighed for at leje cykler og parkere bilen i garagen.

På de rummelige værelser er der eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, safeboks og regulerbart klimaanlæg. Endvidere er der et tekøkken med køleskab, ovn, mikrobølgeovn og elkedel. Alle værelser har en altan eller en terrasse med en enestående udsigt over haven.

På hotellet findes der 2 udendørs swimmingpools og 1 indendørs swimmingpool. Der står liggestole og parasoller til rådighed for gæsterne. Hotellet har desuden en sauna og et solarium, ligesom der også er mulighed for at få massage. Til de sportsbegejstrede gæster er der nok at se til: Således findes der fitness-studie, vandski, jetski, motorbåd, dykning, windsurfing, sejlads, katamaran samt mulighed for at spille golf: Golfbanen ligger ca. 3 km fra hotellet. Endvidere kan det anbefales at tage på udflugt til byen Lagos med alle dens seværdigheder fra en 800 år gammel kulturhistorie.

I hotellets café, Regata Club Bar, serveres der kontinental morgenmad og tapas i løbet af dagen. Efter ønske kan madretterne indtages på terrassen ved siden af swimmingpoolen. Om aftenen tilbydes diverse drikkevarer.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider