Nazaret Sol

Costa Teguise, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Bar
  • Afstand strand: 500 m
  • Lufthavn Lanzarote (ACE): 15.3 km (16 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar

Hotelinformation

Hotellet ligger 400 meter fra den mørke sandstrand, hvor der er et godt udvalg af barer og restauranter. Busstoppestedet til Arrecife og Puerto del Carmen ligger kun 500 m væk. Der er mange butikker og restauranter i umiddelbar nærhed af komplekset. Lanzarote Lufthavn ligger omkring 12 km derfra.

Gæsterne får en varm velkomst i receptionen, før de sætter sig ind i deres bolig. Der er 52 lejligheder til rådighed. Tjenester såsom bagageopbevaring, pengeskab og drikkevaremaskine sikrer et behageligt ophold. Trådløs internetadgang på offentlige områder giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. En række butikker, herunder et supermarked, er gode til at shoppe eller bare surfe på. Lejlighedskompleksets grund har en legeplads og en dejlig have. Yderligere faciliteter omfatter et bibliotek. Parkeringspladser er tilgængelige for gæster, der rejser i bil. Andre tjenester omfatter lægehjælp, transportservice, roomservice, vaskeriservice, møntvaskeri og hotel-shuttlebus. En cykeludlejning tilbyder alt det nødvendige udstyr til at udforske det omkringliggende område. En faxmaskine er tilgængelig til gæsternes forretningsbehov.

Nogle af værelserne har balkon. Værelserne har en king-size seng eller en sovesofa. Separate soveværelser er tilgængelige. Ekstra senge kan anmodes om. En værdiboks giver sikker opbevaring af gæsternes personlige ejendele. For gæster med egen forplejning er der et veludstyret tekøkken med køleskab, komfur, mikroovn, te/kaffe-station og ovn. Et strygesæt er til rådighed for gæsternes bekvemmelighed. En direkte telefon, et fjernsyn med satellit-/kabelkanaler og WiFi (uden ekstra gebyr) er også til rådighed. Badeværelserne er udstyret med en bruser, et badekar og et bidet. Der er også hårtørrer. Gæsterne kan også booke kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser. Komplekset har rygerværelser.

Det udendørs poolkompleks omfatter et børnebadeområde og er ideelt til at træne eller bare slappe af. En kort pause eller en hel eftermiddag på solterrassen, som byder på liggestole og parasoller, er godt givet ud. Der er også en snackbar ved poolen. Komplekset tilbyder et omfattende udendørs sports- og fritidsprogram, som omfatter tennis og stavgang. Mod betaling kan gæsterne også nyde cykling/mountainbike, golf og ridning. Vandsport på tilbud omfatter snorkling eller mod betaling, windsurfing og dykning. Sportsmuligheder for gæsterne omfatter et fitness-studie eller mod betaling billard. Der er spa og solarium i wellness-området. Gæsterne kan nyde en række fritidsfaciliteter og aktiviteter, herunder en danseklub og en natklub.

Spiseområdet omfatter en restaurant (med høje stole) og en bar.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider