Arrecife Gran Hotel & Spa

Arrecife, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 100 m
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Lanzarote (ACE): 6.3 km (10 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger lige ved stranden Playa del Reducto. Stedets vigtigste indkøbsområde ligger 5 minutters gang derfra, mens der er 6 km til lufthavnen.

Hotellet hæver sig op over parken ved Arrecife bugt. Med dets karakteristiske højde og silhuet blev det øen Lanzarotes særlige kendetegn. Det blev bygget ved hjælp af arkitekturens seneste nyskabelser og kombinerer på harmonisk vis funktion, komfort og raffinement. Hotellet tilbyder 52 dobbeltværelser, 104 suiter og 4 Imperialsuiter fordelt på 17 etager, som forener den klassiske elegance ved træ og marmor med den dejlige komfort ved de mest moderne behageligheder. Der tilbydes også små butikker i hotellets forretningsgalleri, ligesom der er en frisørsalon, faxeservice og gratis WiFi/internetforbindelse. Gæsterne kan ligeledes benytte sig af de rummelige læse- og hvileområder, ligesom der i parken er et område for børn, foran hotellet en taxiholdeplads og en underjordisk parkeringsplads med en opsynsmand.

Alle værelser er indrettet med en telefon på værelset og på badeværelset, klimaanlæg, et veludstyret badeværelse med hårtørrer, en minibar, safeboks, satellit-tv og WiFi/internetadgang.

Spa-centeret dækker hele anden etage og er udstyret med de seneste fremskridt og teknikker for at sikre, at gæsterne kan slappe af og bibeholde deres velvære og gode helbred. Der er en sauna, et tyrkisk bad, termiske spa-bade, et følelsesbassin (sensational pool), brusebade med hydromassage, massagerum og der tilbydes enhver form for skønhedsbehandling. På samme etage ligger fitness-studiet, som er udstyret med alle slags fitness-maskiner til al slags fitnesstræning. Swimmingpoolerne ligger ud mod centerets facade og tilbyder gæsterne en udsigt over stranden og byen. En af swimmingpoolerne begge er opvarmet og omringet af et stort terrasseområde med liggestole, hvor man kan nyde solen hele dagen lang.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider