Diamar

Arrecife, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 100 m
  • Afstands center: 1000 m
  • Lufthavn Lanzarote (ACE): 5.6 km (6 mins)

Hotelinformation

Dette hotel og kongrescenter ligger i hjertet af byen Arrecife ved strandpromenaden Reducto, hvor der er mulighed for at nyde den friske havluft. Inden for ca. 500 m finder man desuden et væld af indkøbsmuligheder samt restauranter, barer og diskoteker. Endvidere er der ca. 1 km til byens centrum.

Hotellet blev bygget i 2006 og råder over 7 etager med i alt 90 værelser. I foyeren finder man en døgnåben reception med vekselbørs, garderobe og elevator. Herudover rummer det klimatiserede hotel et kongrescenter med konferenceindretninger til diverse foranstaltninger og personlig service. I stueetagen er der en spisesal med plads til 90 gæster samt en café med en terrasse på det indendørs område og udsigt over stranden Reducto. Gæsterne kan bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom der også tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom og internetadgang/WLAN.

Værelserne råder over eget badeværelse med hårtørrer. Endvidere er der telefon, satellit-tv, internetadgang (WiFi), safeboks (mod betaling) og komfortabel terrasse med udsigt over havet. Klimaanlægget bliver reguleret centralt.

Der ligger en golfbane ca. 5 km fra hotellet.

Der er mulighed for at bestille bed & breakfast. Morgenmaden tilbydes som buffet. I cafeen tilbydes drikkevarer og a la carte menu.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider