Nazaret Mansion

Costa Teguise, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Lufthavn Lanzarote (ACE): 14.8 km (16 mins)

Hotelinformation

Lejlighedshotellet har en ekstrem god beliggenhed i Costa Teguise i nærheden af alle omgivelsernes behageligheder. Hotellet er et ideelt sted for dem, der ønsker en rolig ferie og en behagelig atmosfære. Endvidere er der ca. 200 m til stranden Las Cuchara. I de umiddelbare omgivelser finder man forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt et vandland.

Hotellet gengiver Lanzarotes væsen og sjæl på en rejse gennem øens traditioner og kultur. De meget attraktivt indrettede lejligheder er typiske for stilen på denne ø. Det familiedrevne anlæg tilbyder komfortabelt lejligheder med et meget personligt flair. Hver morgen vækkes man af frisk bagt brød. Til den gratis service hører levering af frisk brød om morgenen, en flaske vin på værelset ved ankomsten samt te, kaffe og bagværk i receptionsområdet. I midten af anlægget står der en swimmingpool med poolbar, liggestole med underlag, et haveareal med canarisk vegetation og 3 altanrækker. Lejlighedshotellet går innovative veje for at skabe et rekreativt ophold for gæsterne.

Lejlighederne er indrettet i antik og canarisk stil. De rummer et veludstyret tekøkken med elektrisk komfur (2 kogeplader), mikrobølgeovn, brødrister, kaffemaskine, elkedel og køleskab. Herudover råder de indbydende lejligheder over en kombineret opholds-/spisestue med satellit-tv, radio, telefon, strygejern og strygebræt, ADSL og en safeboks.

På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse med liggestole og parasoller. På stranden er der mulighed for at windsurfe og dykke. Der er blot få minutters gang til en golfbane. Af øvrige sportsmuligheder tilbydes der jogging, trekking, nordic walking og mountainbikes.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider