Vasco da Gama

Monte Gordo, Portugal Flag - Portugal

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 0 m
  • Lufthavn Faro (FAO): 60.7 km (46 mins)

Hotelinformation

Dette attraktive strandhotel ligger direkte ned til den fine sandstrand med smukke pinjetræer og klitter. Her er der tale om et fremragende sted at dyrke vandsport samt fiske og gå på jagt. Hotellet ligger midt i et turistområde omkring 300 m fra byens centrum. I nærheden af hotellet finder man mange forskellige indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, barer og diskoteker. Der afgår offentlige transportmidler lige i nærheden.

Hotellet ligger på en hovedgade, er på 6 etager og råder i alt over 183 værelser, heraf 137 dobbeltværelser og 46 suiter. I hotellets foyer finder man en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs, elevator og café. På hotellet finder man desuden to barer, et spillelokale, en fjernsynsstue og en klimatiseret restaurant med ikke-rygerområde og børnestole. Mod betaling kan der endvidere WLAN access point, vasketøjsservice og udlejning af cykler. Endelig er der også en legeplads og en parkeringsplads til bilen.

De moderne indrettede værelser er klimatiserede og har flisebelagt badeværelse med brusebad og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, safeboks, centralvarme og altan eller terrasse.

Gæsterne kan slappe af i den udendørs swimmingpool med separat børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. På stranden er der desuden mulighed for at dyrke forskellige sportsgrene i vandet (mod betaling) som f.eks. bananbåd og vandcykel. Sportsbegejstrede har desuden mulighed for at spille tennis (mod betaling), bordtennis, billard og minigolf. Der tilbydes endvidere et aktivitetsprogram for voksne.

Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Endelig tilbydes bed & breakfast eller halvpension.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider