Prince Park Hotel

Benidorm, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 1000 m
  • Lufthavn Alicante (ALC): 58.8 km (43 mins)

Hotelinformation

Dette middelklassehotel ligger i nærheden af centrum. Lige i nærheden af hotellet finder man talrige indkøbsmuligheder, diverse restauranter, livlige værtshuse og diskoteker samt forbindelse med offentlig transport. Den fine sandstrand Levante ligger kun ca. 800 m væk.

Hotellet er bygget i 1971 og renoveret i 1992. Fordelt på 11 etager råder det over i alt 165 værelser, heraf 14 enkelt- og 151 dobbeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster en stilfuld foyer med to elevatorer, safebokse, vekselbørs og døgnåben reception. Hertil kommer en café, en kiosk en tv-stue, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med en separat ikke-ryger afdeling og børnestole. Ydermere kan hotelgæsterne benytte den offentlige internetterminal og den aflåste cykelklub, ligesom der en til de mindste gæster. Herudover kan man naturligvis bestille vaskeservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.

De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg og safeboks. Herudover har de køleskab, flisegulv samt væg-til-væg tæpper og centralvarme.

I haven finder man en swimmingpool samt en solterrasse med parasoller og liggestole. Herudover har hotellets gæster mulighed for at benytte solariet. Gæsterne tilbydes desuden et væld af fritidsaktiviteter såsom vandaerobic, bordtennis og billard (mod betaling). Der ligger desuden en golfbane ca. 10 km væk. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt aktivitetsprogram.

Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider