Allon Mediterrania

Villajoyosa, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum

Hotelinformation

Hotellet ligger ud til stranden i byen Villajoyosa. Det har en strategisk god beliggenhed mellem byerne Alicante (25 km) og Benidorm, kun 9 km væk. Ydermere er der ca. 3 km til den nærmeste banegård, ca. 35 km til Alicantes lufthavn fra hotellet og ca. 140 km til Valencia lufthavn.

Det charmerende strand-hotel blev bygget i 2010 og rummer i alt 99 værelser. Stedet er klimatiseret og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out 24 timer i døgnet. Herudover er der safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator til de øvre etager. Blandt de moderne faciliteter tilbyder hotellet en udendørs swimmingpool, solarium, fitness-studie, sauna og parkering på parkeringspladsen eller i garagen. Der er også café med udsigt over Middelhavet, bar i foyeren, beværtning, restaurant (med buffeter og kokkeopvisning), mødelokaler med konferenceindretninger og festsale. Gæsterne kan desuden benytte stedets WLAN/internetadgang mod betaling. Endvidere er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.

Hotellet har værelser med terrasse med udsigt over Middelhavet, som alle er udstyret med klimaanlæg og radiator samt fladskærmsfjernsyn med Freeview-tv og satellit-tv, ADSL-internetadgang, musikkanaler og radio. Herudover har alle værelser eget badeværelse med badekar og hårtørrer. Endvidere rummer værelserne også minibar, safeboks og telefon (mod betaling).

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider