Hotel Bonalba Alicante

Costa Blanca, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Spa
  • Afstand strand: 6 km
  • Afstands center: 4 km
  • Lufthavn Alicante (ALC): 28.4 km (25 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger ved Costa Blanca i hjertet af Bonalbas golfanlæg. Der er panoramaudsigt over golfpladsen Mutxamel-bjergene samt traditionel spansk arkitektur, som passer perfekt ind i omgivelserne. Endvidere er der tale om en yderst privilegeret beliggenhed i nærheden af Alicante med herlige strande, San Juans Spa og Campello. Lufthavnen i Alicante ligger ca. 25 km væk, mens der til lufthavnen San Javier i Murcia er godt og vel 100 km.

Dette luksuriøse hotel åbnede i år 2006 og har i alt 252 værelser fordelt på 4 etager, heraf 41 juniorsuiter samt en terrasse og en have. I foyeren finder man en døgnåben reception og 4 elevatorer. På det klimatiserede anlæg finder man desuden en café, en bar i dagtimerne og nattetimerne, teatersal og 2 restauranter. Endvidere er der 10 konference lokaler samt internetadgang. Ydermere tilbydes der vasketøjsservice og roomservice. Endvidere er der en garage (mod betaling) med direkte adgang til golfbanen i Bonalba, legeplads, parkeringsplads samt gratis minibus til stranden.

Alle Dobbeltværelser er komplet indrettet med 2 dobbeltsenge eller queensize seng, badeværelse, telefon, satellit-tv, internetadgang og elkedel.

På hotellets anlæg er der et tropisk havelandskab med stor swimmingpool, liggestole, parasoller. Adgang til sundhed og skønhed center, der omfatter sauna, dampbad, indendørs pool og fitness område. Massage service til rådighed (tillæg). Herudover samt golfbane. I juli og august tilbydes et omfangsrigt underholdningsprogram for børnene.

Hvis du rejser med bil, tage A7 frakørsel retning Mutxamel 1 / Jijona (Xixona). Følg derefter N340 retning Jijona, indtil afgangen Busot - Bonalba og fortsætte mod Bonalba. Følg skiltene til Hotel Bonalba. Hvis der rejser med tog, hotellet ligger ca 15 km fra banegården fra Alicante. Hvis du ankommer med fly, vælge de Alicante lufthavnen, hotellet er 25 km væk.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider